Михайло Добкін: Пори невдоволення опонентів я буду балотуватися в мери Харкова

Добкін не збирається відмовлятися від боротьби за мерське крісло

Ексглава Харкова Михайло Добкін заявив, що його можуть спробувати не допустити до виборів мера Харкова, але він готовий до цього. Відповідну заяву він зробив на зустрічі з волонтерами та активістами - членами своєї команди, яка відбулася в "ДОБКІН ХАБ" "Салтівка".

"Мене спробують не допустити до виборів - я до цього готовий. Мене спробують зняти з виборів - я до цього теж готовий. Мене спробують за допомогою судових рішень не допустити - я і до цього готовий. Я бачу зворотну реакцію людей, коли з ними зустрічаюся в місті, вона мені подобається, вона мене обнадіює. Тому я хочу, щоб ви теж отримали частинку драйву ", - сказав політик.

Добкін запевнив усіх, що він точно буде балотуватися в мери Харкова. Варто зазначити, що до цього почала поширюватися інформацію, що Михайло може відмовитися від участі у виборах, її він і спростував. Він вважає, що такі чутки нібито розпускають його політичні опоненти.

"У мене є чітке розуміння, в який бік повинен йти наше місто, як він повинен розвиватися. Коли у 2009 році мені говорили:" Ви все брешете "," Ви все крадете "," Ви все дерево повалите і побудуєте там собі будинки", це про парк Горького, який сьогодні ми всі знаємо, любимо і пишаємося. ми у 2009 році почали проєкт, у 2010 його презентували, пройшло будівництво, і у 2013 році він відкрився і брали там президента, хвалилися ", - підкреслив політик.

Раніше "Коментарі" розповіли, що дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися