Команда Терехова створила фейкову газету Добкіна ФОТО)

Блогер з Києва розповів про дивні підступи команди Терехова

У Харкові почали роздавати людям фейковий газету "Час Добкіна", де нібито написані сумнівні новини про Терехова. Відповідні фотографії опублікували у виданні RegionNews.

Блогер, на якого посилається видання, заявив, що якщо у Терехова випускають та просувають таку явну фальшивку, то команда в.о. мера сприймає харків'ян, як ідіотів "яких, він, мабуть, вважає за останній бидло, абсолютно нездатний критично мислити та адекватно сприймати інформацію".

"Напевно, на те ж саме він розраховує і в день голосування, що, звичайно ж, дуже прикро. А від себе хочу додати, що харків'яни точно повинні розібратися в цій історії, адже різниця між реальною газетою Добкіна та художньою вигадкою Терехова - абсолютно очевидна", - написав блогер.

Раніше "Коментарі" розповіли, що дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Владимир

4 серпня 2021, 12:36

На газеты и разную фигню у них деньги есть а на улице Полярная 10 крутой склон с ямами глубиной 0.5 метра денег нет. Внизу склона находится кооператив Жигули с почти 2000 гаражами и мы как камикадзо каждый раз рискуя своей жизнью пытаемся попасть на улицу Клочковскую преодоливая этот склон с размытыми ямами.Люди которые живут на этой улице не могут вызвать скорую помощь и полиция не может проехать через этот крутой склон --- все бояться перевернуться.Я сам на этом склоне чуть не перевернулся, спасибо ребятам ,что помогли выйти из этой ситуации.Кернесу подавали заявление на ремонт дороги на склоне---ответили что денег нету ,а сам пол Хяарькова скупил .Я звонил по телефону начальнику по ремонту дорог чтобы он приехал и посмотрел в каком состоянии находится этот крутой склон ,но он ответил будет команда ,будем заниматься. Мы покупая бензин на заправках и часть денег идет на ремонт дорог ,только не видно этого ремонта ,а люди рискуют своей жизнью пробираясь по этим ямам.

Я

1 серпня 2021, 15:58

Допу в дупу

Татьяна

1 серпня 2021, 14:53

Работёнка видно не пыльная .раз так рвутся к корыту обливая друг друга..

Светлана

1 серпня 2021, 13:16

Что Добкин, что Терехов, воровать будут одинаково. Ведь они оба выкормыши Гепы

АН

1 серпня 2021, 11:42

Блогер из Киева?, ХА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися