Михайло Добкін: Харків'яни не повинні боятися виходити на вулиці через псевдопатріотів

Добкін вважає, що мерія не повинна дружити з націоналістичними об'єднаннями

Політик Михайло Добкін заявив, що Харків стане безпечним містом, тільки якщо за порушення правопорядку будуть карати всіх відповідно до закону. Відповідну заяву він зробив під час зустрічі з харків'янами, передає RegioNews.

"Люди не повинні боятися виходити на вулиці міста. Жителі Харкова повинні розуміти, що їх ніхто не чіпатиме, а якщо зачепить - ця людина понесе відповідальність. Сьогодні, якщо зловили п'яного хулігана за правопорушення, його притягають до відповідальності. А ось, якщо людина дістає з кишені "посвідчення", що він - активіст або патріот, його тут же відпускають. Такого не повинно бути ", - сказав претендент на крісло мера в Харкові.

Крім цього Добкін заявив, що зараз мерія нібито грає в нащадків переможців над нацистською Німеччиною, але при цьому нібито дружить з націоналістичними об'єднаннями "Нацкорпус", "Фрайкор" та їм подібними.

"У нашому місті проживає 111 народностей і ніколи у нас не було проблем, поки хтось не почав кричати, що вони - титульні, головні, а всі інші - сміття. Також були заяви, що ті, кому такий підхід не подобається - валіза, вокзал, Росія, Азербайджан, Вірменія. Такого бути не повинно ", - заявив Михайло Добкін.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. При цьому Добкін заявив, що в загальній перемозі він не сумнівається, адже проблеми, які раніше виникали, нібито вдавалося вирішувати на користь міста.







Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися