Добкін хоче, щоб у кожного двору в Харкові був свій паспорт

Михайло Добкін розповів, як буде покращувати життя харків'ян

Претендент на крісло мера в Харкові Михайло Добкін хоче зробити для кожного двору особистий паспорт, щоб зробити побут харків'ян максимально комфортним. Паспорт буде містити всю важливу інформацію про двір. Відповідну заяву політик зробив на зустрічі з харків'янами, розповіли журналісти видання RegioNews.

"Ми хочемо зробити паспорт кожного двору. У цьому паспорті буде записано все, крім інформації про сам житловому фонді. Навіть прибудинкові дороги, підходи, тротуари, зелені насадження біля будинку - все це внесемо в паспорта двору", - заявив Михайло.

Крім цього політик додав, що паспорт допоможе розв'язувати побутові проблеми, з якими постійно стикаються жителі Харкова: від паркування автомобілів і до розвитку інфраструктури.

"Є двори, де люди роблять клумби своїми руками, але на цих клумбах потім ставлять машини все, хто приїжджають в ці двори. Тому що ніде припаркувати автомобіль. На тлі цього виникають постійні конфлікти між мешканцями та власниками автомобілів. Одні хочуть дитячий майданчик - у них діти молодшого віку, а інші хочуть невеликий стадіон - у них діти старшого віку, а треті хочуть майданчик для вигулу собак. Для того, щоб прийти до спільної думки, потрібно зробити загальний паспорт двору і показати людям, як все у дворі може виглядати", - сказав Добкін і зазначив, що відчутний результат вийде показати тільки через 3-4 роки.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. При цьому Добкін заявив, що в загальній перемозі він не сумнівається, адже проблеми, які раніше виникали, нібито вдавалося вирішувати на користь міста.



Владимир

27 серпня 2021, 10:46

В предлагаемом паспорте предлагается указать все перечисленное кроме жилого фонда, а это самое необходимое надо указать возраст дома (когда он был сдан в эксплуатацию), техническое его состояние и состояние коммуникаций, когда и какие проводились ремонты для его поддержания, тем более что большинство домов старые и требуют ремонта и его сроков выполнения чтоб эта информация была открыта и доступна жильцам

Гена

26 серпня 2021, 16:15

Мишп все хуйня давай по новой

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися