У Геннадія Кернеса з'явився двійник (ФОТО)

В інтернеті знайшли блогера, схожого на Кернеса

Харків'яни знайшли в інтернеті людину, яка дуже схожа на Геннадія Кернеса. Двійником виявився популярний автоблогер Євген Муджирі. Його фотографії спочатку опублікували в міському Telegram-каналі "Сонцеликий Харків".

Жителі посміялися з цього, як і сам блогер.

"Не хотів говорити завчасно. Але якщо вже харківський телеграм-канал злив цю інформацію, то доведеться зізнатися. Буду йти в мери, загалом", - написав Євген на своїй сторінці в Facebook. Аудиторія блогера пообіцяла проголосувати за нього в Харкові на місцевих виборах.


Контекст:

У німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу пішов із життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Його поховали 23 грудня на міському кладовищі №2. Близький друг мера бізнесмен Павло Фукс розповів, що коли Кернес прокинувся в "Шаріте", то взагалі не міг зрозуміти, як там опинився. Пізніше він прийшов до тями та навіть дивився телевізор. Також Фукс розповів, що після реанімації Кернеса перевезли в палату, де лікувався поляк, з яким він і спілкувався. У листопаді Кернес був бадьорий, але пізніше у нього відмовила нирка і почало боліти серце.

У Харкові підійшла до кінця десята ювілейна виставка собак. У 2021 році її присвятили пам'яті Геннадія Кернеса. Зазначається, що у змаганнях взяли участь собачки 100 різних порід. Перед журі вони показували все, на що здатні. Всім учасникам давали нагороди, а головним призом став "Кубок пам'яті Геннадія Кернеса", який завоювала хаскі. Виставка проходила під наглядом міської влади.




Активист

30 серпня 2021, 17:25

У Зели тоже появился двойник. В 15 й психоневрологической больнице в отделении шизофрении лежит человек называющий себя президентом.

Наташа

30 серпня 2021, 12:11

Нечего похожиго не вижу.

Катя

30 серпня 2021, 10:22

Нет, этот фигня. Есть психолог в инсте один так вот он очень похож на нашего солнечного. Особенно аватарка. Вбейте - satya.com.ua

Нюша

29 серпня 2021, 21:47

Совсем не похож!!!

Вадим

29 серпня 2021, 19:08

Як свиня на коня.

Жора

29 серпня 2021, 17:52

путин хуесост, На турнире из ста собак выиграла хаски по имени запденского Провидныка.

путин хуесост

29 серпня 2021, 16:32

шо то хуйня, шо то хуйня

Олег

29 серпня 2021, 15:27

Двойник у него и так есть - сестра-двойняшка, если не ошибаюсь, в Москве живет ;))

Допа*Жопа

29 серпня 2021, 10:02

что за шутки? двойник намного красивее выглядит и у него глаза добрые. а кернес напоминает зверька, мышку какую то.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися