Комунальники Терехова заважають команді Добкіна розв'язувати проблеми харків'ян

У Харкові триває передвиборча битва

У Харкові за допомогою поліції комунальники в.о. мера Ігоря Терехова нібито наклали арешт на будматеріали та техніку, яку орендувала громадська організація Михайла Добкіна "Наш Дім - Харків" для ремонту дороги. Про це розповів сам Добкін на своїй сторінці в FaceBook.

Відзначається, що раніше місцеві жителі звернулися до організації з проханням розв'язати їхню проблему, оскільки міська влада не ремонтувала її вже багато років. Інцидент стався за адресою вул. Академіка Павлова, 162, де розташована пішохідна доріжка, по якій жителі трьох мікрорайонів добираються до метро.

Активісти громадської організації "Наш Дім - Харків" закупили будівельні матеріали, найняли техніку і робітників для ремонту доріжки. Проте 28 серпня начальник місцевої ділянки №40 КП "Жилкомсервіс" викликав поліцію під приводом того, що у будівельників нібито немає дозвільних документів.

Крім того, на місце подій прибув в.о. мера Харкова Ігор Терехов. Після чого на дане місце приїхали працівники КП "Шляхрембуд" під виглядом підготовки ремонту цієї ж доріжки. Таким чином, жителі мікрорайону залишилися в заручниках, бо громадської організації "Наш Дім - Харків" ремонтувати не дають, а самі комунальники роками ігнорують проблеми та роботи не виконують.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. При цьому Добкін заявив, що в загальній перемозі він не сумнівається, адже проблеми, які раніше виникали, нібито вдавалося вирішувати на користь міста.



Олег

1 вересня 2021, 07:18

Полностью согласен

Олег

1 вересня 2021, 07:18

Павел., Полностью солидарен

Павел.

31 серпня 2021, 05:48

Терехов это шкура! Голосовать только за Добкина!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися