У Харкові "Європейська солідарність" після поразки відмовилася висувати "єдиного кандидата" на вибори мера

Після поразки на праймеріз кандидата від ЄС партія не визнала результатів голосування і заявила, що на вибори висуватиме свого кандидата

Харківський підрозділ політичної партії "Європейська Солідарність" не братиме участі у процесі висування єдиного кандидата на вибори мера Харкова і подаватиме до участі свого кандидата. Про це партія заявила на своїй офіційній сторінці у Facebook.

У заяві ЄС звинуватили учасників у кулуарних домовленостях у процесі голосування.

"Наш представник в групі щодо висунення єдиного кандидата за дорученням партії відкликав підпис під підрахунком голосів в бюлетенях", - йдеться у заяві.

Учасники праймеріз від ЄС після оголошення результатів праймеріз заявили про "викривлення результатів" і вимагали переголосування.

За словами членів партії, є дуже важливим, аби процедура висунення єдиного кандидата не викликала ні у кого сумнівів.

"Європейська солідарність" залишає за собою право висування кандидата від партії на майбутніх виборах", - заявила очільниця Харківського підрозділу партії Ірина Фріз.

У ЄС заявили, що попри відмову брати участь у висуненні єдиного кандидата від "демократичних сил", вони залишаються підписантами Меморандуму про стратегічне партнерство та пообіцяли дотримуватися його положень щодо чесного ведення передвиборчої кампанії.

"Ми зробили все можливе для об'єднання патріотичних сил Харкова", - написали на офіційній сторінці партії.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові 28 серпня відбулося голосування за єдиного кандидата від демократичного табору, який буде представляти всі проукраїнські сили відразу. За результатами голосування, єдиним кандидатом став  Костянтин Нємічєв. Вибирали претендента на пост мера представники "Нацкорпусу", "Правого сектора", партій "Акцент", "Демсокира" та "Голос".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися