Кого підтримають "слуги" на виборах у Харкові

Кого підтримають "слуги" на виборах в Харкові

Партія "Слуга народу" поки нібито не збирається підтримувати нікого з кандидатів у мери Харкова. Про це розповіла голова Харківської облради та представник "слуг" Тетяна Єгорова-Луценко на зустрічі з журналістами.

За словами чиновниці, зараз "слуги" не збираються підтримувати Терехова, Світличну або Добкіна. При цьому Тетяна підкреслила, що зараз вони обговорюють можливу кандидатуру від власної партії.

До пресконференції ходили чутки, що "слуги" можуть підтримати народного депутата Юлію Світличну. Однак Тетяна невпевнено заявила, що між депутатами зазначена інформація нібито не проговорюється і від голови цієї інструкції не надходило.

"Що стосується Юлії Світличної, вчора приїздив на 1 вересня керівник нашої партійного осередку Павло Сушко. Я запитала, яка є інформація з приводу місцевих виборів. Цю інформацію він мені не сказав, це не проговорюється, між депутатами не проговорюється. У нас такої інформації точно немає. Корнієнко, голова партії, про це також не говорив. Тому такої інформації у нас немає", - сказала Тетяна.

Крім цього вона зазначила, що її позиція перед виборами — зайняти повний нейтралітет і не надавати кандидатам ніякої переваги. "Все повинно пройти на рівні, щоб Харківська область не прозвучала на всю Україну якимись фальсифікаціями".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову №5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.



Нинуля

4 вересня 2021, 15:15

Лучше тут, в Харькове, без слугов народа!

Жора

2 вересня 2021, 19:54

Предложите кого то из квартала 95 харьковчане хоть потешаться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися