Добкін планує виділяти на безплатне лікування харків'ян близько півмільярда гривень щороку

Добкін збирається заснувати міську програму безплатної медичної діагностики

Претендент на крісло Мера в Харкові Михайло Добкін планує вже в цьому році створити три дорослих та один дитячий медичний центр, в яких жителі безплатно зможуть проходити повну діагностику всього організму. Про це він розповів на черговій зустрічі з харків'янами.

"Людям дуже часто ставлять неправильні діагнози, а потім лікують від тих хвороб, яких у них немає. Вони витрачають на лікування колосальні кошти, адже ліки коштують сьогодні не дешево, а результату через помилкового діагнозу, так і не отримують", - заявив Михайло Добкін.

Добкін зазначив, що на центри щороку виділятиметься близько 500 мільйонів гривень. За словами політика, безплатно обстежитися зможуть пенсіонери, діти різного віку, матері-одиначки, багатодітні сім'ї та сім'ї, в яких є інваліди або чорнобильці.

"Харків - місто з амбіціями, та міська програма безплатної діагностики "Здоров'я харків'ян" нам по плечу. Більш того, паралельно з цією програмою, ми зробимо 10-12 виїзних бригад, які будуть виявляти туберкульоз, ковід і інші захворювання у харків'ян дома. Також будуть закуплені виїзні томографи для діагностики раку грудей у жінок", - підсумував Михайло Добкін.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову №5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.



Активист

3 вересня 2021, 11:30

А еще надо отменить все льготы тем кто пошел на Донбасс по найму после 2016г. чтобы закончить войну. И не закончил ее. А на самом деле пошел подсидеть за льготы.деньги и гектары. Лучше туда отправить служить срочников солдатиков. У них святая обязанность безвозмездно защищать Родину. Отслужат и вернуться все живы и здоровы. И вряд ли по них будут стрелять сепаратисты и по ним тоже не будет смысла стрелять. А по наемникам заробитчанам стреляли и будут стрелять. И этому не будет ни конца ни края.

Олег

3 вересня 2021, 09:53

Как говорят в Одессе, не смешите мои тапочки ;))

Андрей

3 вересня 2021, 04:04

Хорош обещать раздавать то что не имеешь.

vitas

2 вересня 2021, 17:26

Еще один черновецкий.любитель бабушек

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися