Добкін звернувся до харків'ян перед виборами (ВІДЕО)

Михайло Добкін записав передвиборчий ролик

Претендент на крісло Мера в Харкові Михайло Добкін перед виборами звернувся до жителів. Відповідний відеоролик опублікували на особистому каналі політика.


Текст звернення:

"Я — Михайло Добкін. Я народився та виріс у Харкові. Я — харків'янин. У нашому місті живуть люди, які не бояться говорити правду та називати речі своїми іменами.

Тут живуть ті, хто звик робити, а не просто говорити. Ви всі мене добре знаєте, і у нас з вами багато спільного. Одна родина, одні погляди, одні цінності. Ми — свої. Чужинці не розуміють Харків. Не можуть змиритися з його сильним характером. Штучно обмежують його амбіції. Бояться, що саме з Харкова почнеться економічне відновлення України.

Вони змушують нас вибирати: "язык" або мова. Але якщо наш рідний "язык" - російський, якщо "язык", на якому ми мріємо, або співаємо колискові нашим дітям, — російський, якщо "язык", на якому ми говоримо зі своїми батьками, — російський, то ми маємо абсолютне право на використання нашого "языка" всюди. Нам потрібні та мова, і "язык".

Труси та бандити ховають обличчя під Балаклавою та видають себе за патріотів. А патріотизм перетворився на товар і асоціюється зі свавіллям. Але так більше не буде! Історія 20 століття повна прикладів того, до яких трагедій цілих народів приводить підміна патріотизму націоналізмом. Свою Батьківщину ми любимо. Але націоналістами бути не хочемо.

Поки вони з Томосом напереваги доводять, що їхня віра правильна, ми продовжуємо ходити до своєї церкви. Наш Бог єдиний, наша церква єдина та неподільна. У Біблії сказано: "Стійте у вірі, будьте мужні та сильні". В цьому і є сила. Наше Різдво - 7 січня, а не 25 грудня.

Вони хочуть розпоряджатися пам'яттю Перемоги, хоча не мають до неї ніякого відношення. Можна переписати підручники історії, можна підтасовувати факти, можна спалити книги. Але тільки пам'ять випалити не можна. Тому щороку 9 Травня ми несемо квіти до Вічного вогню. Перемогу не можна ні забути, ні зрадити!

Коли прийшла біда в Україну і почалася війна, Харків прийняв у себе біженців, людей, для яких Україна — рідний дім. І ці люди тут відчувають себе як вдома: їх не дорікають тим, що "не так говориш, не так думаєш, не ті свята відзначаєш". Ми — одна сім'я.

Все це — наші цінності. І це ми з вами зробили так, що Харків зміг зберегти своє Я, своє обличчя і свою ідентичність. Нашу ідентичність.

Вони поводяться так, як ніби нас не існує. Але нас не просто багато. Нас набагато більше, ніж вони думають. І ми зобов'язані заявити про себе. З нами потрібно рахуватися.

Ми не "перефарбувалися" і не зрадили собі, так, як це зробили вони. Ми залишилися собою, а Харків зберіг своє обличчя і гідність. І знову приходить час захистити те, що нам дорого!

Згадай друзів, знайомих, близьких і рідних, які думають, так само як і ми. Приходь сам і приводь своїх! Час вирішити: або ми — їх, або вони — нас. Приєднуйся до своїх. 080 033 08 11".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову №5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.



Александр

8 вересня 2021, 12:35

ЭТО ТЫ "СВОИХ" СЮДА ЗАВОЗИЛ АВТОБУСАМИ В 2014 ГОДУ ИЗ КУРСКА, ВОРОНЕЖА, БЕЛГОРОДА С РОССИЙСКИМИ ФЛАГАМИ И ХОТЕЛ УСТРОИТЬ ХНР И ВОЙНУ, КОТОРУЮ ПОТОМ ПЕРЕНЕСЛИ НА ДОНБАСС СО ВСЕМИ РАЗРУШЕНИЯМИ И ЖЕРТВАМИ? МЫ НЕ ДЛЯ ЭТОГО СТРОИМ САМЫЙ ЛУЧШИЙ В УКРАИНЕ ГОРОД!!!

Олександр

8 вересня 2021, 07:46

Нещасливий цей Добкін, заробляє на людській безвиході і обмеженості, але це справи жителів Харькова, які як і вся Україна можуть ще 30 років їсти обіцянки, а не давати дорогу своєму майбутньому , своїм дітям

Активист

4 вересня 2021, 12:10

Олександр, Главное для харьковчан что он не бандерлог а харьковчанин.

Антибандит

4 вересня 2021, 03:58

Текст по дибильному написан. Допа не сможет прочитать.

Олександр

3 вересня 2021, 23:48

А не пішов би ти Міша добкин на три літери, сепар йобаний

Геша

3 вересня 2021, 23:40

Да .!. ты Миша будешь мэром, подстилка свинособачья. Кому ты нужен в 2021?! В Харькове народ умнее, и никто на эту хрень не поведется!

Харьковчанин

3 вересня 2021, 21:44

Допа, тварь, опять народ раскачивает как в 14-ом. Твои давно в рашке или на том свете, куда и тебе дорога! Прости Господи за такие слова!

Саша

3 вересня 2021, 20:50

У него тупое лицо, и денег ему никто не даст.

Александр

3 вересня 2021, 19:50

Сергей, а кто вы? Михаил много чего сделал для нашего города. Быть ему мэром.

Сергей

3 вересня 2021, 18:13

Добкин скелет из шкафа!!!

Сергей

3 вересня 2021, 18:11

Добкин это скелет из шкафа!!!

Юрий

3 вересня 2021, 17:31

Говорит он хорошо, а делать будет только то, что ему выгодно и плевать ему на харьковчан...

Елена

3 вересня 2021, 17:13

Очень уважаю Михаила Добкина !Он настоящий патриот Украины.И просто человек не ля-ля,как все эти всякие...а делает ДЕЛА.Настоящий мужик и лучшего мэра для Харькова нет,чем НАШ Миша!

Жора

3 вересня 2021, 16:30

Харьковчане знают Добкина.Терехова.Фельдмана и Светличную. Остальное это сброд.Они Никто и звать их Никак.

Жора

3 вересня 2021, 16:28

Молодец Добкин. Харьков для харьковчан. Иногородние и прихлебатели клоунады в городе не нужны.

Йолопукки

3 вересня 2021, 15:24

Ничто не забыто митинги за русский мир убиенные на проспекте кокс который они нюхают

Павло

3 вересня 2021, 12:02

Таке враження що цей діяч зібрався вмерати

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися