Добкін заявив, що влада заважає людям заробляти

Михайло Добкін зустрівся з підприємцями

Претендент на крісло мера в Харкові Михайло Добкін 4 вересня в парку Перемоги зустрівся з членами громадської організації "Східний союз Харків". Там політик поділився своїми думками про майбутнє міста. Про це розповіли на сайті громадської організації "Наш Дім - Харків".

"Наша земля здатна винести, прогодувати та дати можливість нормально жити всім, хто хоче працювати, працювати та заробляти. Багато мені ставлять запитання: чому таке ставлення з боку влади, ми ж харків'яни, громадяни України, живемо, працюємо і платимо податки в Харкові! Тому що у нас, на жаль, все відбувається від поділу. Спочатку ділять, влада ти чи не влада, потім ділять, правильний або неправильний, розумний, не розумний, "патріот", або не патріот", - сказав Добкін.

За словами політика, патріотизм - це коли ти працюєш, твориш, платиш податки, годуєш свою сім'ю, береш участь в соціальному житті міста, навіть якщо просто допомагаєш сусідам, яким важко по життю. Михайло підкреслив, що для розвитку підприємництва та здорової конкуренції в місті повинні бути створені прозорі умови для ведення бізнесу, а влада повинна перестати здирати з підприємців останнє.

"Я вважаю, що зараз без особливої ​​уваги територіальної громади, міста, влади до проблем підприємців, дуже важко буде багатьом вижити та перенести чергову хвилю коронавірусу, яка наближається. Це означає, знову будуть обмеження і важко буде зберегти робочі місця. Багато людей працюють по найманню, а значить не впливають на роботу підприємств, і не можуть приймати рішень. Однозначно, ми повинні на зараз не вичавлювати останні соки з тих, хто працює і зміг зберегтися, а навпаки дати їм можливість вижити ", - вважає Добкін.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову №5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.



Лариса

10 вересня 2021, 06:21

Михаил Маркович весь Харьков только Вас поддержит. В комментариях не пишите характеристику внешнего вида - он идеален у ММ. Вы себя обьективно оцените-средний род-уже не понятно к сожалению где девушки где парни-отличий нет-зато худые....

ПТН ПНХ

6 вересня 2021, 17:10

доПа став схожим на жирну кабаніну. пузо таке, що мабуть писюньця тільки в дзеркало і бачить. тварюко и падло жирне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися