Кандидат від "Слуги народу" на виборах мера Харкова - що відомо

Керівники партії повідомили офіційну позицію щодо виборів мера Харкова

Партія "Слуга народу" не висуватиме свого кандидата в мери Харкова. Про це повідомили керівники партії та фракції Олександр Корнієнко і Давид Арахамія під час брифінгу, яким завершився з'їзд партії.

За словами Давида Арахамії, під час його спілкування з харків'янами були зроблені висновки, що зараз партія не може запропонувати гідного кандидата, який би користувався підтримкою городян і був гідним зайняти цю посаду.

Керівник партії Олександр Корнієнко дотримується тієї ж думки. Він повідомив, що партія нікого не висуватиме, так само як і підтримувати когось із тих, хто вже заявив про свою участь у виборах мера першої столиці.

Також під час брифінгу представники "Слуги народу" розповіли, що деякі депутати з їхньої партії можуть взяти участь у виборах як самовисуванці, але відповідальність за це вони будуть нести особисто.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що ходили чутки, що "слуги" можуть підтримати народного депутата Юлію Світличну. Однак Тетяна Єгорова-Луценко, голова Харківської облради та представник партії, невпевнено заявила, що між депутатами вказана інформація нібито не проговорюється і від голови цієї інструкції не надходило. Її позиція перед виборами — зайняти повний нейтралітет і не надавати кандидатам ніякої переваги.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Харківській області засудили чоловіка, який закликав повалити владу в Україні. Йому винесли вирок за звинуваченням партії "Слуга народу" у корупції та заклики повалити владу. Ще у грудні 2020 року в соціальній мережі Facebook чоловік звинувачував "слуг" у корупції, у відмиванні грошей через антиковідний фонд і подорожчання комунальних послуг. Автор посту закликав українців об'єднатися і змінити владу.



Активист

7 вересня 2021, 14:00

В Харькове цирк не работает уже давно а значит 95 му кварталу и кандидата взять негде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися