Добкін заявив, що з Харкова викачують гроші

Добкін прийняв для себе чітке рішення, що піде на вибори міського голови

Претендент на крісло мера в Харкові Михайло Добкін знову зустрівся з харків'янами. Цього разу він обговорював заборгованість по зарплатах на комунальних підприємствах через неефективну роботу керівників та чиновників. Про це розповіли на сайті громадської організації "Наш Дім - Харків".

"Сьогодні до роботи різних чиновників є питання. Я чотири роки був мером, потім - губернатором та бачу роботу людей. Я приїжджаю в один район - керівника лають. Приїжджаю в інший район і чую скарги людей", - сказав Михайло Добкін і додав, що вибудувану їм та Кернесом систему почали розвалювати.

Крім цього політик заявив, що на комунальних підприємствах зараз жахлива ситуація з боргами по заробітних платах. Як приклад він навів КП "Харківський метрополітен", яке сьогодні знаходиться в великих боргах і генерує збитки. Така ж ситуація, за словами Добкіна і з КП "Харківводоканал". Він вважає, що зараз чиновники та комунальники отримали можливість викачувати з міста все, що можна і це потрібно виправити в першу чергу.

Також Михайло знову заявив, що мер повинен відстоювати інтереси свого міста в Києві. За його словами, Терехов не зможе цим займатися.

"Коли за твоєю спиною 1,5 млн населення, і у тебе є досвід, можливості, знання і зв'язки в Києві, то таку людину зіштовхнути важко, а цього - щелбанами заб'ють. І з ним заб'ють всі інтереси Харкова. Я не хочу, щоб усе в Харкові взяли згорнули, витерли ноги та пішли далі ", - заявив Михайло Добкін.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову №5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.





Активист

10 вересня 2021, 17:03

Пусть Добкин.Терехов.Фельдман.Светличная но только не банды т.н.активистов добровольцев мародеров рэкетиров Пороха. И не в коем случае нельзя допускать секту из организации зеленой плесени.

Харьковчанин типичный

10 вересня 2021, 12:00

Миша Жопкин - наш герой За тебя мы все горой!!!!!!! Скорее становись мэром, пэром и хером!!!!! Хотим жить под твоим руководством в Харьковской Народной Республике и нигде больше!!!!!

путин хуесост

10 вересня 2021, 09:02

миша, все хуйня, пиздуй в расию

Лариса

10 вересня 2021, 06:15

Михаил Маркович весь Харьков Вас поддержит на выборах. Но очень слабая у Вас предвыборная компания, нужно больше вкладываться в неё иначе никак..

Сергей

10 вересня 2021, 05:45

Добкин, Терехов тупорылые чмо, если его протолкают,позор Харькову иметь такого мэра, но ты же урод полный

Хряковчанин

9 вересня 2021, 17:11

Проказник, хули толку, что Терехов - худощавый. С медициной - ЖОПА, с коммунальным хозяйством- тоже. Да, практически со всем - жопа. К новым выборам Харькова не будет. Будет деревня Хорьковка, обложенная новыми кладбищами и воспоминаниями об уехавших.

проказник

9 вересня 2021, 13:58

миша, у тебя уже пузо не влазит в телевизор. жирная свинья. какой ты мер Харькова? позорище безграмотное. езжай в ростов, тебя там уже заждались. мудак штопанный.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися