Добкін розповів, що потрібно зробити Україні, щоб рвонути вгору

Добкін вважає, що ривок України почнеться з регіонів

Претендент на крісло мера в Харкові Михайло Добкін обговорив питання підтримки населення, підвищення тарифів і розвитку Харкова в цілому. Зазначені питання він обговорив в ефірі програми "Сьогодні Увечері" на телеканалі "Україна 24". Про це розповіли на сайті громадської організації Добкіна "Наш Дім - Харків".

"Я не бачу сьогодні реальної допомоги людям... Сьогодні я розумію, що люди без соціальної допомоги та підтримки держави не виживуть, якщо тарифи на опалення, гарячу воду і газ будуть і далі рости", - заявив політик, і додав, що тільки ціна на газ вже виросла втричі. 

Крім цього Добкін заявив, що якщо сьогодні в країні головний пріоритет - зруйнувати промисловість, заморити голодом і холодом пенсіонерів і розігнати людей на заробітки в інші країни то влади з цим дуже добре справляються.

"Якщо ж завдання влади, зробити все, щоб наші люди відчували підтримку і турботу про них, що не забираючи останні гроші неймовірними тарифами на комунальні послуги - тоді ми будемо керуватися іншими пріоритетами. Ми будемо державою, в якому є турбота про людей", - підкреслив політик.

Говорячи про розвиток промислового виробництва саме Харкова, Михайло Добкін заявив, що в його планах забрати на баланс міста всі промислові площі, які є. Політик підкреслив, що якщо харківські підприємства будуть банкрутувати і буде продаватися майно, то місто в особі мерії братиме участь в придбанні цих виробничих потужностей.

"Але ми не будемо платити за це гроші. Ми узаконимо ті землі, які можуть продати під чергове будівництво. При цьому площі залишаться, ми їх передамо тим, хто під гарантії створення нових робочих місць візьме їх в роботу і буде приносити користь місту ", - сказав політик.

Михайло Добкін також вважає, що розвиток і економічне відновлення країни почнеться з регіонів, і Харків повинен стати тим містом, яке запустить цей процес.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову №5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.





Слава Україні

12 вересня 2021, 14:34

Да, я тоже знаю, что надо сделать - ЗАКОПАТЬ тебя на 2м ниже уровня моря, тупая ватная мразь.

Поросенок

11 вересня 2021, 22:44

Это знает любая домохозяйка- расстрелять таких #идаров,как ты.

путин хуесост

11 вересня 2021, 17:48

миша ты пузатая подлая грязь

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися