У харківському Блоку Світличної "Разом!" назріває скандал - що відомо

Поки що скандал розгортається без офіційних заяв та лише у площині соцмереж

Один з харківських активістів та прихильник партії Блок Світличної "Разом" Сергій Ряполов озвучив свої наміри брати участь у виборах мера Харкова, як кандидат від Блоку. Проте не всі члени партії погоджуються з такими заявами. Про це йдеться у дописах членів партії у Facebook.

Сам Сергій Ряполов опублікував заяву про готовність брати участь у виборах мера Харкова 12 вересня на своїй сторінці у соцмережі.

"Я готовий балотуватися від Блоку Світличної "Разом" у мери міста Харкова проти Добкіна та Терехова. Вам зі мною не домовитись, мої принципи непохитні!", - написав він.

picture

Трохи пізніше один з членів фракції у Міськраді Дмитро Булах на своїй сторінці повідомив, що партія не висуватиме Сергія у якості кандидата на виборах, а у коментарях він та інші члени партії додали, що на минулих виборах від Сергія Ряполова були лише проблеми.

picture

У відповідь на цей запис, активіст на своїй сторінці написав ще одне повідомлення, у якому зазначив, що питання про висування кандидата від Блоку Світличної вирішуватиме з'їзд партії, а не її поодинокі члени.

picture

Для довідки: Сергій Ряполов є одним з двох активістів Євромайдану, який є учасником кримінальної справи про викрадення. Слідство стверджує, що його викрали та катували у готелі колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса. Наразі остаточного рішення суду у цій справі немає.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що кандидат у мери Харкова від партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" Олександр Скорик фінансував відкриття декількох церков Московського патріархату, що протирічить релігійним ідеям, що відстоює партія. 



Джерело: Facebook

Макс

16 вересня 2021, 10:40

Добкин наш Мэр!!! Этот Человек дал распоряжения бесплатно для пенсионеров делать зубы, и восстановить все рудники Харькова и области! Люди заделайте правильный выбор! С ув.Максим Гребенюк!

Макс

16 вересня 2021, 10:29

Жора, А кто ты??? Что ты заделал чтобы судить???!!!!

Жора

16 вересня 2021, 07:18

Не ужели этим всем Баранам и евро-шизофреникам появившимся после 2014г. не понятно или они как стадо Баранов от Клоуна и барыги Пороха на государственные растранжиренные деньги сунут свой вонючий нос куда даже плешивая собака этого делать не будет.В Харькове кандидаты Добкин(харьковчанин и бывший губернатор).Терехов(правая рука Кернеса и протеже Авакова).Фельдман(создал самый большой рынок и Экопарк).Светличная(которая себя не жалея ездит по области и поднимает хозяйства.ее любят простые люди).А кто вЫ .Никто.Чужаки и Самозванцы.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися