Добкін пообіцяв допомагати харків'янам з оплатою комуналки: де можна зареєструватися

Добкін запустив нову програму допомоги жителям Харкова

З 13 вересня громадська організація Михайла Добкіна "Наш Дім - Харків" почала приймати заявки від мешканців для участі в міській програмі "Турбота", яка повинна компенсувати частину витрат за оплату житлово-комунальних послуг. Приймання заявок все ще триває. Про це написали на сайті самої організації.

"Багато хто приходить з близькими, друзями та знайомими. Люди кажуть, що з урахуванням наближається опалювального сезону, ініціатива Михайла Добкіна і його команди надати адресну допомогу в розмірі 2000 гривень на оплату постійно зростальних тарифів на послуги ЖКГ - дуже правильна", - написали на сайті організації.

Щоб взяти участь у зазначеній програмі, потрібно прийти в один з "ДОБКІН ХАБів" і заповнити заявку. Для оформлення потрібно взяти паспорт (або ID карту) та ідентифікаційний податковий номер. Міська програма почне діяти тільки, якщо її затвердять і впровадять рішенням міського голови в грудні 2021 року.

Залишити заявку можна за наступними адресами:

"ДОБКІН ХАБ" "Холодна Гора" (Григорівське шосе, 67);

"ДОБКІН ХАБ" "Олексіївка" (вул. Целіноградська, 58а);

"ДОБКІН ХАБ" "Гіршмана" (вул. Гіршмана, 19);

"ДОБКІН ХАБ" "Малишева" (вул. Плеханівська, 126);

"ДОБКІН ХАБ" "Салтівка" (вул. Академіка Павлова, 160к).

Нагадаємо, міська програма "Турбота" передбачає щорічну разову допомогу на оплату комунальних послуг соціально незахищеним сім'ям у розмірі 2000 гривень. Ця допомога годиться всім, незалежно від інших державних соціальних виплат і пільг або раніше оплачених рахунків.



Хряковчанин

17 вересня 2021, 00:21

Ну, хоть кто-то хочет помочь. Успехов г-ну Добкину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися