Кандидат по 179 округу від "Європейської солідарності" Пташник виступала проти Порошенка, - ЗМІ

Політична сила "Демократичний Альянс", у складі якої була і Вікторія Пташник, закликала президента України Петра Порошенка відмовитися від балотування на другий термін

Колишній депутат Верховної Ради Вікторія Пташник, яка бере участь на проміжних виборах по округу №179 від партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка, раніше виступала проти дій п'ятого президента України.

Як пише "НВ", в листопаді 2016-го політична сила "Демократичний Альянс", у складі якої була і Пташник, закликала президента України Петра Порошенка відмовитися від балотування на другий термін. Тоді в політсилі аргументували свою позицію тим, щоб Порошенко решту каденцію присвятив "справжній боротьбі за зміни, а не боротьбі за політичні дивіденди, яка неминуче зробить його заручником популізму і угодником олігархічних кланів". "Демократичний Альянс" прийняв резолюцію, в якій говорилося про провал анонсованої "деолігархізації" і про те, що з мовчазної згоди п'ятого президента його оточення нібито розвиває корупційні схеми.

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у громадянській мережі ОПОРА розповіли про основні порушення, які зафіксували спостерігачі під час передвиборної кампанії в Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися