Вибори на 179-му окрузі в Харківській області: ЗМІ звинувачують одного з кандидатів в шахрайстві

ЗМІ: кандидат заборгував чималі гроші порталу, але віддавати їх не збирається

Кандидата в народні депутати від "Батьківщини", який бере участь в виборах до парламенту на 179-му окрузі в Харківській області, звинувачують у шахрайстві. Про це повідомляє Головний редактор порталу Ukraine public News Денис Маганов в  Facebook, передають "Коментарі. Харків". 

Йдеться про  Олексій Пристая - помічника народного депутата Віталія Данілова і директора ТОВ "Пристай міттал стіл".

Так, редактор порталу повідомив, що кандидат порушив умов оплати за передвиборчу агітацію та назвав це шахрайством. Крім того, журналіст запевняє, що ТОВ, директором якого є кандидат, недіюче.

"Людина заборгувала за послугу, якою вже скористалася, суму в розмірі більше 50 тис. грн. Прикриваючись виборчою системою і зв`язками з Юлією Тимошенко, обіцяв віддати суму ще давно, але кожного дня кормив обіцянками та не віддавав, хоча послугою вже скористався під чесне слово та зобов’язання розрахуватись", - йдеться в публікації.

Редактор також повідомив, що кандидат "в особистій переписці не одноразово підкреслював факт "покровительства" від сильних світу сього, та наголошував що йде в нардепи не для блага людей, а на користь своєї особистої фінансової вигоди, про що свідчить переписка з даною персоною".

Головний редактор порталу радить колегам-журналістам "бути обачними з даною персоною в співпраці" та, у разі, якщо кандидат в нардепи звернеться, спочатку взяти оплату, а вже потім виконувати роботу.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що громадянська мережа ОПОРА оприлюднила результати проміжного звіту спостереження за передвиборчою кампанією на 179 окрузі в Харківській області. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися