У Харкові фракцію Світличної очолить заслужений лікар

Фракція Світличної змінює керівників

У Харківській облраді фракцію Юлії Світличної "Блок Світличної "Разом" очолить Валерій Пітько, який є заслуженим лікарем, професором і керівником Українського медичного центру репродуктології. Про це розповіла сама Юлія на своїй сторінці в Telegram.

Кадрові рішення у фракції прийняли на спільній зустрічі та засіданні. Заступниками голови фракції стали керівник Всеукраїнської аграрної ради в Харківській області Микола Пивовар і підприємець Андрій Ісіченко. Уповноваженим фракції в облраді призначили заслуженого юриста та адвоката Анатолія Русецького.

"Також сьогодні апаратом Верховної Ради депутати Харківської міської та обласної ради Дмитро Булах і Наталя Тесля призначені помічниками-консультантами народного депутата України. Вони допомагатимуть мені здійснювати депутатський контроль за ситуацією в регіоні, діями місцевих органів влади, а також включатися у роботу наших фракцій в містах, районах і громадах області", - написала Світлична.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову №5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися