Михайло Добкін: я йду на вибори від харків'ян і для харків'ян

Михайло Добкін 21 вересня подав документи до Харківської виборчої комісії

У вівторок, 21 вересня Михайло Добкін, який є лідером ГО "Наш Дім - Харків", подав документи у Харківській міській територіальній виборчій комісії на реєстрацію його у якості кандидата на посаду міського голови Харкова. Про це повідомляє офіційний сайт ГО "Наш дім - Харків".
Михайло Добкін, розповів, що він є самовисуванцем.

"Я йду від харків'ян та для харків'ян. Я йду зі своєю командою", - наголосив політик.

За його словами, ним та командою було зроблено величезну роботу: вони відвідали усі райони міста, в тому числі такі, куди політики зазвичай не навідуються. Там вони зустрічалися з людьми та записували їхні проблеми, аби зрозуміти, що необхідно зробити першочергово, аби життя містян стало якісним та зручним.

Михайло Добкін разом зі своїми фахівцями розробив програму розвитку Харкова "Місто для людей". Основною її ідеєю є те, що місто розвиватиметься довкола людини. Для цього будуть задіяні усі міські ресурси.

Лідер ГО "Наш дім - Харків" на виборах має лише одну мету - перемогти, аби привести Харків до перемог та змін.

"Мої основні цінності - процвітаючий Харків, можливість зберегти нашу культуру, історичну ідентичність", - розповів політик.

За його словами, люди мають отримати відчуття справедливості та впевненості у майбутньому, можливості для навчання та спілкування, в тому числі на своїй звичній мові, якою вони говорять вдома.

Нагадаємо, у Харкові 31 жовтня пройдуть позачергові вибори міського голови. "Коментарі" повідомляли про те, що Верховна Рада прийняла відповідне рішення наприкінці березня цього року.



Таша

22 вересня 2021, 11:37

Лучше Добкин, чем фашистко-бандитская тварына Немичев.

кузя маза фака

21 вересня 2021, 17:31

міша, який ти мер? двох слів зв'язати не може. не освічена, подла людина. ця тварина підтримала рюський мыр, пам'ятаєте. пузо отрастив, що боров. лися подлюка. тобі на нари саме місце, а не до мера. харьківчани думайте кого обираєте.

путин хуесост

21 вересня 2021, 17:18

жопкин ты еблан честно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися