В Харківській області виборці вигнали провокаторів, які хотіли зірвати зустріч з кандидатом в нардепи

Вибори на 179-му окрузі на Харківщині: представники «Європейської Солідарності» намагалися зірвати зустріч з виборцями

Сьогодні, 10 березня, в Харківській області представники партії "Європейська Солідарність" намагалися зірвати зустріч кандидата в депутати по 179-му округу Юлії Світличної з колективом Панютинського вагоноремонтного заводу. Про це повідомляє "Восточный ДоZор" в Facebook.

Колектив заводу, побачивши, що зустріч намагаються зірвати, проголосували за те, щоб провокатори покинули залу. Після цього працівники видворили їх з території підприємства.

Напередодні жінка на ім’я Наталя Єфименко, яка також провокувала конфлікт під час зустрічі, та представилася журналістом ТК "Прямий", опублікувала в Facebook спільні фото з Вікторією Пташник. Слід зазначити, що пред’являти посвідчення, яке змогло б підтвердити причетність жінки до ЗМІ, вона відмовилася.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в громадянській мережі ОПОРА розповіли про основні порушення, які зафіксували спостерігачі під час передвиборної кампанії в Харківській області на 179-му окрузі. Так, спостерігачі зафіксували ряд інцидентів з ознаками порушення вимог чинного законодавства або стандартів демократичних виборів. Це і агітація без відомостей про замовника, чорний піар, пошкодження рекламних носіїв з агітацією кандидатів тощо. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися