Михайло Добкін: Терехов несамостійний політик, їм управляє група Авакова та "дніпровські"

Игор Терехов, який тимчасово виконує обов'язки мера Харкова, перебуває під впливом одразу кількох політичних груп, які повністю його контролюють

Михайло Добкін, кандидат на посаду мера Харкова та  лідер ГО "Наш Дім - Харків" заявив у своєму інтерв'ю для каналу YouTube Klymenko Time, що ті сили, які контролюють т.в.о. мера Ігоря Терехова наразі сформували його виборчий штаб.

За словами політика, на даний момент у виборчій команді Ігоря Терехова - його суперника на виборах голови Харкова - є три різних сили. Перша сила - це "дніпровські", їх контролює "дніпровська" команда з Офісу Президента. Вони призначили своїх політологів та спеціалістів, які будують "мережі".

Друга сила перебуває під контролем колишнього міністра МВС Арсена Авакова, який дуже сильно впливає на вибори у місті.

"Ще один штаб від Арсена Борисовича. Він також контролює процеси", - зазначає Михайло Добкін.

За його словами, у команді від Авакова перебувають ті люди, які працювали з ним разом ще за часів партії "Наша Україна", а зараз їх усіх перемістили до Терехова. З їхнього боку відбувається повний контроль.

Серед інших сил, які впливають на політику Ігоря Терехова, Михайло Добкін назвав бізнесмена Павла Фукса, який має теплі відносини з Арсеном Аваковим.

Політик зазначив, що особисто Ігор Терехов як політик "здебільшого нецікавий", на відміну від тих, хто ним керує.

"Він трохи сіренький, трохи бліденький, трохи сивенький, але безликий", - заявив Михайло Добкін.

Він розповів, що слідкує за тими, хто керує Тереховим, адже це серйозні люди з характером та харизмою.

"Ці люди вдягли собі на руку Терехова як "Петруся", - каже політик та додає, що вони керують харківськими процесами як з-за ширми лялькового театру.

Нагадаємо, що позачергові вибори міського голови Харкова призначили на 31 жовтня 2021 року після того, як наприкінці 2020 року обраний мер Харкова Геннадій Кернес помер після тривалої хвороби.


"Коментарі" повідомляли про те, що легітимність очолення Харкова Ігорем Тереховим наразі багато в кого викликає питання, оскільки лист щодо його призначення, був підписаний електронним підписом Кернеса, який ймовірно на той момент був у комі і не міг особисто цей підпис поставити.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися