У Харкові хочуть зняти Терехова з виборів через ТВК за незаконну реєстрацію

У Харкові заявили, що команда Терехова захопила виборчу комісію

Кандидат на посаду харківського міського голови Дмитро Маринин подав до суду на Харківську міську виборчу територіальну комісію з вимогою зняти з передвиборчих перегонів в.о. мера Харкова Ігоря Терехова. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Дорогі Друзі! Ми закінчили день також бадьоро, як і почали. Сьогодні ми подали позов до Адміністративного суду з вимогою визнати реєстрацію кандидата Терехова І.О. незаконною. Хлопець слабкий, але дуже поспішає зайняти крісло мера Харкова. При цьому поспішає і робить багато грубих помилок. А за помилки потрібно відповідати", - написав політик.

Дмитро і його команда заявили, що на з'їзді партії "Блок Кернеса - Успішний Харків!", Де Терехова висунули кандидатом, нібито практично були відсутні члени партії, які повинні були приймати рішення про висунення кандидата на майбутні вибори. Також Маринин вважає, що засідання "комісій" були фейковими.

Більш того юристи Маринина зазначили, що ТВК не відмовила Терехова відразу, тому що представники в.о. мера нібито захопили комісію і завели туди підконтрольних собі людей, які нібито закривають очі на порушення закону з боку команди в.о. мера.

"Така наша позиція в суді. Є ще багато юридичних нюансів, які ми не будемо розкривати до суду" - заявив представник Дмитра Маринина, а його команда додала, що засідання суду відбудеться не раніше 6 жовтня

Нагадаємо, у Харкові 31 жовтня пройдуть позачергові вибори міського голови. "Коментарі" повідомляли про те, що Верховна Рада прийняла відповідне рішення наприкінці березня цього року.



Санчо.

3 жовтня 2021, 19:19

Тер. забыл заплатить налог за 10-ть млн. ценных бумаг,зато в меры высунутся свою кандидатуру выставить не забыл. У него с памятью проблемы?Харьковчане думайте? Как он"уже" заботится о нас,пенсионерах и т.д. Ну прямо любит Харьков и Харьковчан как предыдущий. Все это от дявола.

Админ

3 жовтня 2021, 17:49

Только Добкин. Всех накуй

Жора

3 жовтня 2021, 17:10

Чего харьковчане переживают. Ну повылазил всякий Сброд на выделенные бюджетные деньги под выборы. Надо Клоуна предупредить чтобы ни копейки не выделил на выборы. Эти самозванцы если решили идти попиариться так платите со своего кармана.А то кто только не лезит туда.Мясник.перекуп машин.мошенница должница налогов.ультрас.и всякий ширпотреб.

Natali

3 жовтня 2021, 17:08

Уже не знают каким боком прихватить город, делят политиканы по швам,рвут, лишь бы в угоду так называемой "столице" взять под контроль!((((Из представленного списка рвущихся к корыту адекватных кандидатов способных не угробить город - нет!!!!!

Антон

3 жовтня 2021, 16:11

Лучше Терехов чем он. Подать на него в суд за клевету.

ЗЗЗ

3 жовтня 2021, 14:41

Активист, а какой нах* из Терехова политик? Он даже как управленец-слаб..Щас жопу рвет -во дворах всяку хрень устанавливает,вместо серьезных дел..Так..--барыга..

Остап

3 жовтня 2021, 14:39

Это он с Мустафой спелся,та ещё с космоса .

Остап

3 жовтня 2021, 14:37

Болт вам на все рыло ,маринин

Александр

3 жовтня 2021, 14:23

Где берутся эти пидары, которые считают себя "сильными кандидатами"? Маринин ты сука кто? Выполз кусок говна из канализации и воняет. Харьков за тебя голосовать не будет, Александр

Активист

3 жовтня 2021, 13:43

Очередной непонятно кто нарисовался. .Какой на х-й он политик. Кто тебя знает. Кто тЫ вообще такой. Скорей всего барыга какой нибудь. Могу только догадываться.Терехов будет столько раз выбираться и переизбираться харьковчанами пока не станет мэром. Не выйдет у него есть Добкин.Фельдман.Светличная на крайний случай. А кто ты .Да Никто и зовут Никак. И не надо на выборы всяким самовыдвиженцам-проходимцам выделять 30 млн.с бюджета. Из них один пройдет а деньги растащат все из этого шобла кому не лень.Лучше в больницы и детские дома отдайте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися