Харків'янам розповіли, як виглядатимуть бюлетені на позачергових виборах мера

На засіданні ТВК також затвердили список кандидатів та порядок їхнього розміщення у бюлетені

У Харкові відбулося чергове засідання Харківської міської територіальної виборчої комісії, на якому було затверджено остаточний перелік кандидатів на посаду мера Харкова, а також вигляд бюлетенів для голосування 31 жовтня. Про деталі рішень, які приймала ТВК, розповіли у "Суспільне. Харків".

Комісією було затверджено зовнішній вигляд бюлетенів на виборах мера - вони будуть світло-рожевого кольору, виготовлені за технікою "гільйош", поліграфічні елементи будуть виконані у вигляді фігурних ліній з товщиною не менше 0,1 мм.

На засіданні також затвердили текст, який побачать виборці на бюлетенях. За його підготовки з ним ознайомилися восьмеро кандидатів.

Бюлетені виготовлятиме харківська компанія ТОВ "Фактор-друк", за цим слідкуватиме спеціальна комісія, до її складу увійшли представники парламентських партій - від "Європейської солідарності" та від "Голосу".

У бюлетенях кандидати будуть розміщені за алфавітним порядком. Остаточний перелік учасників перегонів такий:
Величков Віктор, Добкін Михайло, Маринін Дмитро, Мустафаєва Аліна, Немічев Костянтин, Плетньов Володимир, Ряполов Сергій, Скорик Олександр, Терехов Ігор, Ярославський Денис.

З 13 жовтня починається час для передвиборчої агітації. Кандидати мають подати в комісію списки своїх спострегачів, те саме мають зробити громадські організації, які бажають взяти участь у спостереженні за виборами.

За словами голови ТВК Олени Матвієнко, з 7 днів до виборів кандидати мають подати свої проміжні звіти про передвиборчу кампанію.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомили, що в останній день перед затвердженням остаточного переліку кандидатів на позачергових виборах мера Харкова двоє з вже зареєстрованих кандидатів подали заяви про відмову від участі у перегонах. Грошову заставу, яку вони внесли під час реєстрації у якості кандидата, їм не повернуть.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися