Михайло Добкін направив частину коштів своєї передвиборчої кампанії на боротьбу з Covid-19 у Харкові

Через важку ситуацію з коронавірусом у місті Михайло Добкін віддав частину свого передвиборчого бюджету на потреби охорони здоров'я

Кандидат на посаду харківського мера та лідер ГО "Наш Дім - Харків" Михайло Добкін передав гроші зі свого виборчого фонду на потреби медицини міста через скрутну ситуацію з поширенням Covid-19. Про це він написав у своєму каналі Telegram.

Політик зазначає, що ситуація з захворюваністю на коронавірус вже почала розвиватися по найгіршому можливому сценарію. У тому, що зараз відбувається, міська влада є повністю "імпотентною".

За його словами, частину коштів зі свого виборчого фонду він вирішив віддати на допомогу охороні здоров'я Харкова.

"Обійдуся без зовнішньої реклами. Про зроблене повідомлю пізніше", - написав політик.


Нагадаємо, Харківська область перебуває у лідерах серед регіонів України із поширення коронавірусу. За останню добу у регіоні зафіксовано найбільшу за весь період кількість померлих - 45 осіб. Також у вівторок в області найбільше в Україні людей захворіли на Covid-19, діагноз "коронавірус" було підтверджено у 1526 мешканців області. Наразі кількість тих, хто активно хворіє в області, складає 22 185 місцевих жителів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що експерти зазначили, що Харків у нову хвилю коронавірусу зайшов геть не підготовленим. Наразі у місті ситуація законсервована, а медицина не може рятувати хворих на коронавірус. Місця у лікарнях закінчилися ще наприкінці вересня, а людей госпіталізують або в коридори, або у лікарні з межами міста, ситуацію вже не рятує навіть виведення з резерву нових лікарень та відкриття додаткових місць у вже наявних. Експерти зазначають, що якщо не буде введено локдаун, то ситуацію вже не вдасться врятувати.



Джерело: https://t.me/dobkinmm

Оксана

17 жовтня 2021, 10:37

За перепуганного Добкина не голосуем: будет продвигать факциницию, устраивать новые локдауны и приканчивать выжившие после предыдущих бизнесы.

Админ

14 жовтня 2021, 06:59

Даже если не выделит денег, все равно за Добкинп!

Хряковчанин

13 жовтня 2021, 15:28

Вот молодец, Миша! Я проголосую ЗА!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися