Мустафаєва опублікувала документи зі скандальними подробицями на Терехова

Депутат заявила, що Терехов підробив електронний підпис Кернеса

Депутат Харківської міської ради від "слуг" і претендент на мерське крісло Аліна Мустафаєва заявила, що відразу ж після відправки Геннадія Кернеса в клініку "Шаріте" за вказівкою нинішнього в.о. мера Харкова Ігоря Терехова нібито була зроблена фальшивий електронний підпис тодішнього мера. Відповідний пост Аліна опублікувала у своєму телеграм-каналі, посилаючись на наявні в її розпорядженні документи.

За словами Мустафаєвої 17 вересня 2020 роки (відразу на наступний день після того, як Кернеса доставили до Берліну) Терехов нібито віддав розпорядження внести зміни до декларації Кернеса 16:42 і 16:47. Під час змін зловмисники нібито помітили, що термін дії електронного ключа закінчується у вересні 2020 року.

"Сервер НАЗК зафіксував дві IP адреси 91.201.180.76 і 32 – це адреси КП "Горінфоцентр", а комп'ютери, з яких входили на сервер НАЗК маючи логін, пароль і електронний ключ, знаходяться в користуванні головного системного адміністратора Лук'янова Артура Івановича. Вся ця інформація є в розпорядженні правоохоронних органів всіх рівнів! П'ятьма хвилинами пізніше було продовжено термін дії електронного ключа. Все з того ж офісу КП "Горінфоцентр" в місті Харків проспект Науки, 38, офіс 618. Ось так був створений фальшивий електронний підпис Геннадія Кернеса", - написала Мустафаєва.

Мустафаєва зазначила, що Ігор Терехов за допомогою підпису нібито взяв все під свій контроль і від імені Кернеса нібито почали приймати рішення, формувати списки депутатів і призначити чиновників.

"І ці люди тепер розповідають нам, як вони любили покійного. Ні, вони не спадкоємці, вони політичні бандити і мародери. Всі документи, що підтверджують мої слова, є в нашому розпорядженні, всі охочі можуть ознайомитися з ними за посиланням",- написала вона.

Чиновниця також звернулася до президента України, до Ради нацбезпеки та оборони та її секретарю Олексію Данилову, до Нацагентства запобігання корупції та до генерального прокурора.

Нагадаємо, Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову № 5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.



Игорь

22 жовтня 2021, 22:25

Я не сомневаюсь, что это правда!

Анатолий

19 жовтня 2021, 21:59

Задрала эта Мустафаева и неё Терехов как красная тряпка у быка. Реально уже где только можно себя пиарит затычка зеленая

Алина

19 жовтня 2021, 17:35

Мразь зеленская

Вальдемар

19 жовтня 2021, 15:01

Мустафаева и её Дезертир и Предатель Украины муж должны сидеть в тюрьме!!! И самое главное, необходимо разобраться с происхождением их денег, возможно полученным преступным путём!!!

Вальдемар

19 жовтня 2021, 14:55

Мустафаева-это подлая женщина, давно уже больная звёздной болезнью, после возвращения её подло бежавшего от призыва на войну с Россией в 2014г., мужа и открывшего на непонятного происхождения деньги свой электроавто бизнес на площадке НПО "Коммунар", подло проданной бывшими директорами предприятия.

Игорь

19 жовтня 2021, 14:31

Молодец Мустафаева, вор должен сидеть в тюрьме.

Саша

19 жовтня 2021, 14:18

Зелёные уже полностью разочаровали,а обязанности мера по закону всё таки должен исполнять его зам

Активист

19 жовтня 2021, 13:56

Какая она претендентка. Ну как может быть эта самозванка из с секты "зеленых шизофреников" быть кандидатом в мэры. Обычная затычка из этой секты. Жадная.брехливая.заносчивая и подлая. Хочет себя проявить где то чтобы о ней услышали и узнали что есть такая. А на нее смотрят как недоделаную и смеются.

Татьяна

19 жовтня 2021, 10:22

А где же права охранные органы?Почему бездействует прокуратура и полиция?Почему остальные депутаты горсовета не поддерживают эту ложь или правду!?Одни вопросы...

Борис Анатольевич

19 жовтня 2021, 09:28

Lukochka,дура читай внимательно статью

Lukochka

19 жовтня 2021, 08:51

Какую же грязь льет эта мустафаева... Омерзительно все это!.. Если есть такие документы - обращайся в правоохранительные органы! Ничем не гнушается "претендентка"... Противно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися