Добкін подякував ОПЗЖ та запропонував їм працювати разом

У Харкові ОПЗЖ підтримує Добкіна

Претендент на крісло мера в Харкові Михайло Добкін подякував представникам міської організації партії "Опозиційна платформа - За життя" і вище керівництво партії за підтримку і розповів про свої пріоритети й першочергові кроки на посаді мера Харкова. Відповідну заяву він зробив у понеділок на зустрічі з активом міської організації партії ОПЗЖ і лідерами громадської думки, передає   сайт ГО "Наш Дім - Харків".

"Я хочу через вас сказати Стратегічній раді партії ОПЗЖ слова подяки за те, що в цей складний кризовий час вони прийняли дуже непросте рішення - не стали нікого висувати та підтримали мою кандидатуру на виборах мера Харкова. Це рішення людей, які побачили, що у нас збігається бачення на багато речей, а головне - у нас збігаються основні життєві цінності. Сьогодні не кожна партія в Харкові може підтримати Добкіна, як і не кожен з кандидатів здатний в Харкові прийняти та публічно відповісти на підтримку ОПЗЖ", - сказав в ході зустрічі Михайло Добкін.

Він також зазначив, що для нього підтримка партії ОПЗЖ важливіша, ніж будь-які домовленості в майбутньому, після виборів. За його словами, представники різних фракцій в міськраді, які підтримуються харків'янами, сповідують близьку ідеологію переважній більшості жителів міста і готові конструктивно працювати в інтересах Харкова, повинні бути представлені в виконкомі та департаментах міської влади.

"Сильні опоненти, які залучені в процес, тільки посилюють керівника. Я готовий запропонувати місце сильним стати поруч зі мною, кожному вибрати напрямок, за який він буде відповідати, і взяти на себе відповідальність за результат. Якщо такі знайдуться - ласкаво прошу", - сказав Михайло Добкін.

Кандидат в мери також заявив, що не сумнівається у своїй перемозі, тому що відчуває підтримку харків'ян. Він зазначив, що якщо переможе, то в першу чергу займеться охороною здоров'я, житлово-комунальним господарством та безпекою. Більш того Добкін заявив, що Терехов нібито буде вдаватися до різних маніпуляцій для підтасовування результату виборів.

Нагадаємо, 29 вересня Стратегічна рада партії ОПЗЖ прийняв рішення підтримати кандидатуру Михайла Добкіна на виборах харківського міського голови та закликав "всіх членів партії, депутатів-членів ОПЗЖ, що представляють нашу політичну силу на Харківщині, підтримати Михайла Добкіна".




Жора

20 жовтня 2021, 11:05

Восток и Юг объединяется с Харьковом. Рано или поздно это должно произойти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися