Добкін пообіцяв розповісти всю правду про смерть Кернеса та прихід до влади Терехова

Добкін заявив, що в Харкові поліціянти прикривають Терехова

Претендент на крісло мера в Харкові Михайло Добкін пообіцяв, що харків'яни обов'язково дізнаються всю правду про хворобу і смерть Геннадія Кернеса, а також про те, як під час його перебування в клініці "Шаріте" була згенерована його електронний підпис, що дозволило Ігорю Терехова зайняти крісло в.о. мера. Відповідну заяву політик зробив в ефірі програми "Хард з Влащенко", коментуючи журналістське розслідування "Шакали над тілом лева: таємниця смерті Геннадія Кернеса".


"Річ у тім, що буквально через два дні після того, як Геннадій Кернес відбув в "Шаріте", всіх його людей з першої частини списку "Блоку Кернеса - Успішний Харків", замінили на людей Авакова, Фукса і нинішнього в.о. голови в місті Харкові. Якби вони знали, що Кернес повернеться, вони б не посміли цього зробити, тому що Геннадій Адольфович володів дуже суворим характером. Він би їм цього не пробачив. Тому відправляли його з квитком в один кінець", - розповів Добкін.

Михайло Добкін висловив надію, що як тільки у нього з'явиться можливість дістати всі документи, які супроводжували отримання спочатку електронного підпису Кернеса, потім уявлень, які він нібито давав, на призначення Терехова секретарем міськради, цей клубок буде розплутано.

"Я знайду папери та з'ясую їхню природу походження, за якими від його імені висували людей на конкретні посади в його відсутність. І тоді ми розплутаємо цей клубок повністю. Чому він не розмотаний сьогодні? Все просто. Тривалий час поліція в Харківській області працювала на те, щоб це приховати, тому що одним з учасників всіх цих дій був безпосередньо на той момент міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Він і його найближча команда. Поліція все спускала на гальмах... Прокуратура Харківської області робила все для того, щоб ці документи далі розслідували, але, оскільки це була підслідність поліції, в поліції ніхто нічого не робив", - заявив політик.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову №5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.



Харьковчанин

28 жовтня 2021, 04:11

Ничего подобного. Хуже Терехова в городе управленца не было. Такого бардака, как сейчас, особенно в сфере медицины, Харьков ещё не видел!

Евгений

26 жовтня 2021, 11:25

Да какая разница, кто сядет в кресло мэра. Все одинаковы.

НАМ Анастасия

26 жовтня 2021, 09:39

А зачем обещать? Можно прям сейчас рассказывать людям правду, тогда уж точно будут знать за кого голосовать идти

Харьковчанин

25 жовтня 2021, 21:59

Скорее бы уже Михаил Добкин рассказал правду о том, как самозванец Терехов незаконно захватил власть в городе путём фальсификации электронной подписи покойного мэра Кернеса. Ведь все умные люди заявляют о том, что подпись якобы бывшего мэра - поддельна! Она фальшива!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися