З мером Добкіним Харків не буде безликим, — експерт

Відомий політолог описав Михайла Добкіна

Політолог та громадський діяч Михайло Чаплига вважає єдиним гідним кандидатом на посаду мера Харкова лідера ГО "Наш Дім – Харків" Михайла Добкіна, оскільки він уже неодноразово проявляв себе як "профі держуправління". Відповідну заяву він зробив на своїй сторінці у Facebook.

"Днями у Харкові пройдуть вибори мера. Банкова з трусів вискакує, щоб намутити свої договірняки. Нехай скачуть... один раз уже "поскакали"... досі відпльовуємо. 8 липня цього року я написав пост під назвою "Просто так". Про вибори Як тоді, так і зараз, я не знаю, хто там ще змагається, але я знаю Михайла Добкіна Того, хто одного разу зламав мої стереотипи – на багатьох ефірах з Михайлом Марковичем я зустрічався з профі держуправління в його особі, грамотним і досвідченою людиною, з чудовим почуттям гумору та інтелектом", – написав Чаплига.

Експерт зазначив, що до Добкіна ставляться по-різному, особливо ті, хто особисто з ним не знайомий, але він упевнений, що з таким мером Харків точно "не буде безликим".

"Чув найфантастичніші історії про нього, але, якщо судити з мого особистого досвіду, це дуже гідна, правильна і порядна людина. Він уже був мером Харкова і був губернатором. До того ж за переконаннями він соціаліст, що для мене дуже важливо. Він не змінює своїх переконань і не підлаштовується під поточну кон'юнктуру. Він такий, який він є. Рідко втручаюся в місцеві кампанії, але це той випадок, коли я вважаю за правильне позначити свої пристрасті та закликати харків'ян проголосувати за Добкіна", — резюмував він.

Нагадаємо, 29 вересня Стратегічна рада партії ОПЗЖ прийняв рішення підтримати кандидатуру Михайла Добкіна на виборах харківського міського голови та закликав "всіх членів партії, депутатів-членів ОПЗЖ, що представляють нашу політичну силу на Харківщині, підтримати Михайла Добкіна".



виктор

30 жовтня 2021, 12:50

да трепология все это. не хрена не сделал для харькова,трепло он и есть трепло уж вы мне поверте я пережил за свою жизнь всех губернаторов и меров в харькове и только один был гена кернес( упокой его душу господь)который сделал для харькова сколько что они ему в подметки не годятся а те кто это пишет я не знаю где они живут но их за эти фейки надо вешать.

виктор

30 жовтня 2021, 12:34

какая херьня кто это пишет он вообще где живет, я здесь живу и помню добкина и мера и губернатора ни фига он не селал для города только понты. вот потом пришел гена кернес этот сделал сколько за всю историю харькова никто не делал а добкин трепло и козлик так что преждде чем писать надо жить в харькове.

Иван

29 жовтня 2021, 09:51

Кто Чалыге заплатит, тот и будет хорошим. Если он эксперт то я король Шведции. Не ведитесь

Харьковчанин

28 жовтня 2021, 20:11

Полностью согласен. Добкин - действительно является самой достойным кандидатом на пост Харьковского городского головы!!!

гость

28 жовтня 2021, 13:51

А где эту тварь можно обоссать?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися