У Харкові опоненти Добкіна розклеюють агітацію з його обличчям (ФОТО)

Передвиборчі перегони у Харкові тривають

У Харкові автомобілі харків'ян обклеїли наліпки з фейковою інформацією про кандидата на крісло мера Михайла Добкіна. У ГО "Наш Дім – Харків", лідером якої Добкін і є, заявили, що вказану агітацію нібито поширює штаб Терехова.

Weg7RcqhuQsv9pw2YVe1sxy4_.jpeg

Команда Добкіна офіційно заявляє, що ця агітаційна продукція, якою були обклеєні автомобілі харків'ян, не має жодного відношення до кандидата і нібито є "чорною" технологією опонентів напередодні виборів.

"Це - все ті ж "чорнушні" інструменти боротьби з опонентом чинної влади, якими вони користуються ще з весни, далеко до початку офіційної виборчої кампанії. І це - ніщо інше, як спроби останніми днями перед виборами звичними їм "брудними" методами настроїти" проти Михайла Добкіна виборців ”, – йдеться у заяві “Наш Дім – Харків”.

Михайло Добкін на своїй сторінці у Facebook прокоментував інцидент, заявивши, що розцінює таку поведінку опонентів як ознаку паніки.

"В опонента у виборчому штабі працюю дегенерати з 90-х років. Заклеїли вікна машин харків'янам. Думають – це спрацює проти мене. Ущербні. Там і кандидат у них такий самий. Але в їхньому штабі паніка. Стільки коштів бюджету міста на вибори витратили, а результату немає. І не буде", - написав Добкін.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову № 5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися