Відомий російський політтехнолог дав свій прогноз на вибори у Харкові

У Харкові розпочалося голосування за обрання нового мера

У Харкові 31 жовтня відбуваються вибори мера. Російський політтехнолог Станіслав Бєлковський на YouTube-каналі "Влада vs Влащенко" дав свій прогноз.

"Перемога Терехова до недавнього часу була очевидною, але в тій політичній ситуації, яка складається в Україні в останній момент може все статися навпаки і якщо інтуїція мене не підводить, то Добкін має непогані шанси скласти реальну конкуренцію. Там незрозуміло на якому боці виступає Арсен Борисович. Аваков, який був витіснений за межі цього простору (Харкова), оскільки кілька близьких до Авакова людей було витіснено паралельно з його звільненням з посади міністра внутрішніх справ", - сказав Бєлковський.

Контекст :

Харків'янам показали текст бюлетеня , який вони отримають 31 жовтня під час виборів мера. Відповідний документ оприлюднила Харківська міська територіальна виборча комісія.

Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року . Відповідну постанову № 5292 ухвалила Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст ухвали доступний на офіційному сайті державного відомства.

У Харкові відбулося чергове засідання Харківської міської територіальної виборчої комісії, на якому було затверджено остаточний перелік кандидатів на посаду мера Харкова.

В останній день перед затвердженням остаточного переліку кандидатів на позачергових виборах мера Харкова двоє із уже зареєстрованих кандидатів подали заяви про відмову від участі у перегонах. Грошова застава, яку вони внесли при реєстрації як кандидати, їм не повернуть.



Иван

31 жовтня 2021, 14:18

Не преувеличивайте значимость авакова - такой же мошенник, вор, проходимец и негодяй, как и многие другие. Весь народ не проведёшь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися