Вибори у Харкові: Добкін, Терехов, Фельдман і Лесик вже проголосували (ФОТО)

У Харкові проходять вибори

У Харкові відбуваються позачергові вибори мера Багато чиновників та кандидатів уже проголосували. Фотографії Добкіна опублікувала МГ "Об'єктив". Крім цього, з чиновником сфотографувався депутат міської ради від ОПЗЖ Андрій Лесик і заявив, що вже ухвалив рішення.

Окрім цього, чинний секретар Харківської міськради Ігор Терехов опублікував у своєму Telegram відповідне відео, на якому він зробив свій вибір.

Також проголосував нардеп Олександр Фельдман.

15I1mnOJ81G6itQJYwkXlnvAt.jpeg

Контекст :

 Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову № 5292 ухвалила Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст ухвали доступний на офіційному сайті державного відомства.

 Російський політтехнолог Станіслав Бєлковський на YouTube-каналі "Влада vs Влащенко" дав свій прогноз і заявив, що Добкін має хороші шанси.

 Харків'янам показали текст бюлетеня, який вони отримають 31 жовтня під час виборів мера. Відповідний документ оприлюднила Харківська міська територіальна виборча комісія.

 У Харкові на виборчих дільницях у школах у всіх районах міста встановлять одразу 41 пункт вакцинації. Отримати вакцину Coronavac, Pfizer або AstraZeneca можна буде з 09:00 до 18:00.

 У Харкові на виборчій дільниці на вулиці Луї Пастера затримали чоловіка, який фотографував бюлетень у кабінці для голосування.

 В останній день перед затвердженням остаточного переліку кандидатів на позачергових виборах мера Харкова двоє із уже зареєстрованих кандидатів подали заяви про відмову від участі у перегонах. Грошову заставу, яку вони внесли при реєстрації як кандидати, їм не повернуть.



ЗЕЛЕНСКИЙ

31 жовтня 2021, 20:00

выборы выборы кондедаты пидары

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися