Який середній вік харківського виборця

У Харкові молоді люди на вибори не ходять

Соціологи розповіли, що середній вік харківського виборця становив 53 роки. Відповідними даними поділились експерти "Соціального моніторингу".

Крім цього, за попередніми даними, від загальної кількості людей на голосуванні було 53% жінок і 47% чоловіків. Відповідні дані зібрали з 8294 опитаних, а точність прогнозу становила   /-2.1%.

Контекст :

 Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову № 5292 ухвалила Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст ухвали доступний на офіційному сайті державного відомства.

Загалом на голосування у Харкові прийшло 28,6% (похибка – 1,1%) від усіх мешканців. Варто зазначити, що у 2020 році явка була 36,98%, а у 2015 взагалі 46,6%. Таку різницю минулого року виправдовували коронавірусом.

 Російський політтехнолог Станіслав Бєлковський на YouTube-каналі "Влада vs Влащенко" дав свій прогноз і заявив, що Добкін має хороші шанси.

 У Харкові на виборчих дільницях у школах у всіх районах міста встановлять одразу 41 пункт вакцинації. Отримати вакцину Coronavac, Pfizer або AstraZeneca можна буде з 09:00 до 18:00.

В останній день перед затвердженням остаточного переліку кандидатів на позачергових виборах мера Харкова двоє з уже зареєстрованих кандидатів подали заяви про відмову від участі у перегонах. Грошова застава, яку вони внесли при реєстрації як кандидати, їм не повернуть.



Харьковчанин

2 листопада 2021, 01:48

ВРЕМЕННО и.о. мэра города Терехов ни в коем случае не должен стать главой города! Полностью убитая при нём медицина и тысячи умерших от коронавируса на его совести!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися