Що насправді домогло Терехову здобути перемогу на виборах мера: відповідь експерта

За Ігоря Терехова віддали голоси 50,66% харків'ян

31 жовтня у Харкові відбулися вибори міського голови, у яких перемогу здобув Ігор Терехов. Політичний експерт Олена Броницька розповіла  виданню "Коментарі", що привело саме до такого результату, та завдяки чому Терехову вдалося перемогти в один тур.  

"Я думаю, що Терехову пощастило стати мером міста Харків тільки виключно за використання адміністративного ресурсу та свого посадового місця.  Враховуючи, що у Харкові мешкає понад два мільйони виборців, за нього проголосувало лише 146 тисяч. Ця цифра вже про щось мовить. Тому, якби він не був тривалий час виконувачем обов'язків міського голови, він би не став мером", - говорить експерт, додаючи, що у Харкові вдалося дуже зухвало використати смерть колишнього градоначальника Геннадія Кернеса. 

На думку Олени Броницької, саме за час перебування Кернеса на посаді мера, Харкову вдалося розвинутися та розквітнути, але із приходом нової влади, у місті буде процвітати корупція. 

Політичний експерт зауважує, що якщо навіть у Михайла Добкіна виникне бажання подавати до суду через результат виборів (а це, на думку Олени Броницької, треба обов'язково робити), політик не зможе домогтися правди, оскільки "вся судова гілка підпорядковується Офісу президента". 

"Я вважаю, що все-таки справедливо отримав перемогу Добкін, але наразі у нього її вкрали. Добкін - був справжньою правою рукою Кернеса, а Кернес, власне, це є Харків.  Для сьогоднішньої влади Терехов є привабливим політиком, бо він буде виконувати все те, що скажуть в Офісі президента. Аналогічно можна говорити й про вибори на Херсонщині та у Черкасах, де перемогу здобули кандидати влади", - продовжує експерт. 

Олена Броницька додала, що чинна влада в Україні перейшла усі межі шаленої несправедливості. Оскільки так я сьогодні, адміністративний ресурс не використовувся ніколи за 30 років незалежності. 

"На превеликий жаль, українська влада стала керівником несправедливості та беззаконня. Навіщо проводити вибори, витрачати шалені кошти, якщо результат буде все одне нечесним?!" - резюмує політичний експерт. 

Раніше "Коментарі" писали, що у Харкові почали розслідувати можливу фальсифікацію на виборах мера



Джерело: https://comments.ua/

Харьковчанин

3 листопада 2021, 02:46

Понять не могу, кто мог голосовать за этого ВРЕМЕННО и.о. мэра города терехова! Что он хорошего сделал для города? Разбазарил наши с Вами деньги на всякие там парки, фонтаны сухие и мокрые, в зоопарк вбухал 2,5 миллиарда грн., вместо того, чтобы все возможные средства направить на медицину во время пандемии смертельного вируса. Медицина в городе легла, медперсонала не хватает, аппаратов ИВЛ не хватает, город буквально задыхается, зато фонтаны работают до морозов непонятно зачем. А главная проблема заключается в том, что к сожалению сами харьковчане не понимают или не видят всего этого, поддерживая эту бандитскую местную власть!!! Харьковчане должны быть гораздо умнее и голосовать думая!

Михаил Д.

2 листопада 2021, 19:16

И где тут мнение эксперта? прямым текстом топят за Добкина, который во всем известным схемам учувствовал.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися