Вибори на 179-му окрузі в Харківській області: офіційні дані на 12:00

Інформацію про хід голосування надали в ЦВК та в поліції

Станом на 12:00 15 березня, явка виборців на проміжних виборах народного депутата України в ОВО № 179 в Харківській області становить майже 13 %. Про це повідомляє Центральна виборча комісія в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

В ЦВК повідомляють, що за чотири години з моменту відкриття виборчих дільниць проголосували 12,94 % виборців.

За інформацією Центральної виборчої комісії голосування на виборчих дільницях продовжується у штатному режимі, надзвичайних подій не зафіксовано.

Як повідомили "Коментарям. Харків" у Відділі комунікації поліції Харківської області, станом на 12 годину до правоохоронців не надходило жодного повідомлення про порушення на дільницях.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що сьогодні, 15 березня, в Харківській області проходять проміжні вибори до Верховної Ради України. В регіоні працює 189 виборчих дільниць, які розташовані на території Зачепилівського, Лозівського, Красноградського, Сахновщинського та Кегичівського районів області.

Також "Коментарі. Харків"  повідомляли, що в Комітеті виборців України розповіли, що голосування на Харківщині, незважаючи на всі проблемні етапи виборчого процесу, розпочалося без помітних проблем.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися