Свіжий екзит-пол: на виборах в Раду з величезним відривом перемагає Світлична

За результатами екзит-полу ВГО «Передових правових ініціатив» у виборчому окрузі № 179 Харківської області перемагає Юлія Світлична

Станом на 20:00 сьогоднішнього дня за результатами екзит-полу ВГО "Передових правових ініціатив" у виборчому окрузі № 179 Харківської області перемагає Юлія Світлична. За неї свої голоси віддало більшість виборців: 71,28%.

На другому місці, згідно з даними екзит-полу, виявилася Вікторія Пташник ("Європейська Солідарність") з 10,98% голосів, На третьому - Тетяна Єгорова-Луценко (самовисування, 7,41%). Більше 2% виборців вирішили не голосувати і зіпсували бюлетень.

Варто відзначити, що даний екзит-пол проводився в день голосування під час проміжних виборів до Верховної Ради України 15 березня 2020 року з 8:00 до 20:00. Активісти опитали 4763 людини на виході з 57 виборчих дільниць. Статистична оцінка можливої похибки опитування не перевищує 1,5%.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що сьогодні, 15 березня, на Харківщині проходять проміжні вибори у Верховну Раду. О 8:00 відкрилися 189 виборчих дільниць, розташованих у Зачепилівському, Лозівському, Красноградському Сахновщинському та Кегичівському районах Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися