За рішенням Зеленського у Харкові цього тижня пройде засідання РНБО

Після засідання відбудеться брифінг секретаря РНБО Олексія Данилова

Наступної п'ятниці у Харкові відбудеться виїзне засідання РНБО. Про це повідомили на сторінці "Рада національної безпеки та оборони України" у Facebook.

Так, за словами джерела, 11 лютого, за рішенням президента України Володимира Зеленського, у будівлі Харківської обласної державної адміністрації, розташованої на вулиці Сумська, 64 відбудеться виїзне засідання Ради національної безпеки та оборони України.

Зазначається, що початок запланований на 16:30. Після засідання о 17:00 відбудеться брифінг секретаря РНБО Олексія Данилова.

Також у пресслужбі наголосили, що акредитація на брифінг буде проводитись Харківською ОДА 10 лютого з 14:00 до 17:00. Форма акредитації.

Журналістам необхідно буде мати при собі негативний ПЛР-тест, тест на антиген або сертифікат про вакцинацію. Крім того, при собі у кожного має бути документ, що засвідчує особу.

Нагадаємо, що 21 січня 2022 року в інтерв'ю американському виданню The Washington Post президент України Володимир Зеленський припустив, що Харків може бути окупований російською армією під приводом "захисту російськомовного населення". За словами президента, це не буде простою окупацією, це буде початком великомасштабної війни. Незабаром речник Зеленського пояснив, що фразу президента буквально вирвали з тексту, а сам він лише навів гіпотетичний сценарій.

Також 24 січня під час апаратної наради начальник СБУ у Харківській області розповів, чи є зараз привід для паніки. За словами Романа Дудіна, у місті й області буквально роздмухується істерія щодо можливої військової загрози. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися