"Люди хочуть бачити в регіонах ефективний менеджмент", – Світлична розповіла про партію місцевого самоврядування

На думку нардепа Юлії Світличної, партія місцевого самоврядування в Україні цілком може відбутися

Принципи регіонального патріотизму близькі багатьом українцям і люди хочуть бачити в регіонах ефективний менеджмент. Про це заявила народний депутат Юлія Світлична в інтерв'ю виданню "Інтерфакс-Україна", коментуючи можливість створення в Україні так званої партії місцевого самоврядування.

"Наскільки мені відомо, мова йде про об'єднання регіональних лідерів, або, скажімо так, лідерів громадської думки в регіонах – саме в такому форматі обговорюється створення партії. Така партія цілком може відбутися. Причому не як опозиція чи конкурент влади, а як необхідність забезпечення ефективного управління регіонами", – говорить Світлична.

За її словами, лідерство в партії буде залежати від того, хто і на яких засадах буде об'єднуватися.

"Повинен бути сенс, що об'єднує. Це може об'єднати багатьох представників регіонів і місцевого самоврядування. А очолює партію голова або співголови, це другорядне питання", – розповів народний депутат.

Світлична підкреслила, що всіх лідерів місцевого самоврядування буде неможливо зібрати в рамках одного проекту.

"Напевно, це буде і не ефективно. Але принципи такого собі регіонального патріотизму близькі багатьом. Плюс, повторюся, люди хочуть бачити в регіонах ефективний менеджмент", – резюмувала Юлія Світлична.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Юлія Світлична розповів своє бачення проблем української науки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися