«Програми немає. Набір тез і гасел»: Світлична розкритикувала програму уряду

Завтра у Верховній Раді розглянуть нову програму уряду, яка, за словами нардепа Юлії Світличної, є тезами і гаслами

4 червня на сесії Верховної ради відбудеться голосування щодо програми діяльності Кабміну. Проти неї висловилася народний депутат від Харківської області Юлія Світлична.

“У четвер Уряд планує внести в сесійний зал ВР програму своєї діяльності. Як такої програми немає. Набір тез і гасел. Повинен бути комплексний план розвитку країни, чітке обґрунтування реформ, розраховані кількісні та якісні орієнтири, визначені конкретні відповідальні. Поки цього не буде, при підтримці до мене можна не підходити. Завтра голосую червоною", - говорить Світлична.

Раніше ми повідомляли, що Юлія Світлична відвідала Пісочин, де за її підтримки завершилося будівництво школи та одного з перших у Харківській області сучасних спортивних комплексів. Також ми писали, що Світлична відвідала з робочою поїздкою Краснокутський район. Так, чиновниця обговорила з місцевими жителями ряд питань, що стосуються благоустрою району. Жителі Харківської області відзначили, що дуже потребують сучасний спорткомплекс у Краснокутську, будівництво якого ще не завершилося. Крім того, громада перебуває в очікуванні завершення реконструкції школи в Пархомівці. Світлична підтримала громадськість звернулася до місцевої влади з проханням врегулювати ці питання як можна швидше.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися