Син Геннадія Кернеса розповів про подробиці смерті ексмера Харкова (ДОКУМЕНТ)

Кирило Кернес запевнив, що родина не давала дозвіл на відключення Геннадія Кернеса від системи життєзабезпечення

Син колишнього Харківського міського голови Геннадія Кернеса Кирило в інтерв'ю “Главкому” розповів про подробиці смерті свого батька, повідомляють "Коментарі. Харків".

В інтерв'ю Кирило Кернес повідомив, що причиною смерті Геннадія Кернеса стало відключення його від системи життєзабезпечення 14 грудня 2020 року. За словами сина, після цього серце Геннадія Кернеса вже не витримало, і він помер 16 грудня 2020 року, а не 17 грудня, як було оголошено. “І я вам, як старший син, можу гарантувати: родина на це відключення згоди не давала”, - зазначив Кирило Кернес.

picture

Свідоцтво про смерть Геннадія Кернеса із зафіксованим часом смерті

Він зауважив, що знадобилося кілька років, щоб встановити хронологію подій, діючих осіб і роль кожного в тому, що відбулося. “Сьогодні з усією відповідальністю можу сказати, що з того моменту, як батько був доправлений до німецької клініки “Шаріте”, тобто 16 вересня 2020 року, посадовці Харківської міської ради здійснили низку фальсифікацій рішень міського голови, яким був на той момент Геннадій Кернес. Це робилося з метою захоплення влади у місті”, - зазначив син колишнього мера Харкова. 

За його словами, Геннадій Кернес не піддавався лікування значно раніше, ніж його відключили від системи життєзабезпечення. 

Він також повідомив, що найближчим часом команда юристів, з якими він працював, надасть ЗМІ та громадськості дані, що відбувалося в міській раді у той час. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові юристи працюють по справі електронного підпису Кернеса.

Також працює телефон Геннадія Кернеса, на який можуть звертатися містяни.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися