Номер телефону Геннадія Кернеса знову працює: хто може телефонувати

Кирило Кернес передав 110 тисяч гривень на потреби захисників Харкова

Номер телефону колишнього очільника Харкова Геннадія Кернеса хотіли продати на благодійному аукціоні, однак передали родині. І він знову почав працювати, повідомляють "Коментарі. Харків".

Кирило Кернес повідомив: “Номер міського голови Геннадія Кернеса, яким він користувався довгі роки, і на котрий міг зателефонувати кожен харків'янин, щоб повідомити про проблему чи попросити про допомогу, залишається у мене. Тож, містяни й надалі зможуть телефонувати на +38 050 323 04 03. Їх почують і їм допоможуть”.

Він розповів, що як і обіцяв, передав 110 тисяч гривень на потреби захисників Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що аукціон з продажу номера телефону колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса закрили достроково. Про це на своїй сторінці у соцмережі написав політичний експерт Юрій Чевордов. “Загалом із морально-етичних міркувань, я аукціон закриваю достроково. Мені зателефонував Кирило Кернес і пояснив, що цей номер був у метушні просто забутий і опинився у вільному продажу. Але для сім'ї він важливий. Я себе вважаю пристойною людиною і тому цих підстав мені було достатньо. Мій аукціон, а отже, мої правила. Номер повертається до родини”, - написав Юрій Чевордов. Він повідомив, що домовився з Кирилом, що підтримку ЗСУ буде надано у будь-якому разі, як і було заявлено.

Детальніше про аукціон та про особливість номера телефону, який пропонувався до продажу, можна дізнатися за посиланням.

Детальніше про проведення аукціону з оренди деяких приміщень у Харкові можна дізнатися тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися