"Цій владі на вас на.рать"- у Харкові МВС зірвало концерт групи "Жадан і собаки" (відео)

Сергій Жадан через скасування концерту жорстко висловився про Авакова, МВС та владу

У Харківському арт-клубі 24 березня мав відбутися концерт групи "Жадан і собаки", але замість цього протягом півтори години глядачі чекали на виступ, а потім фронтмен групи Сергій Жадан вийшов і повідомив, що працівники МВС заборонили проводити їм концерт у клубі через карантинні обмеження, яких власники закладу не дотримуються.

За його словами, усі півтори години велися перемовини з правоохоронними органами, і досягли домовленості про те, що якщо буде проведений концерт, то правоохоронці притягнуть до відповідальності власників та адміністрацію клубу. Якщо ні - то відвідувачі можуть залишитися і клуб продовжить роботу.

За словами артиста, деяка кількість вдягнених у цивільне працівників МВС знаходиться у залі.

Жадан дуже жорстко прокоментував ситуацію та звинуватив правоохоронців та владу у свавіллі та подвійних стандартах.

"Що хочу сказати з цього приводу. Ця влада не дає нам працювати. Ця влада не дає нам жити. Вони цілий рік фактично поставили сферу культури у цю позицію, коли не можна нічого робити. Вони на нас відіграються. Вони вирішують свої проблеми. Вони піднімають свої рейтинги, вони роблять те, що їм потрібно. Усе за рахунок нас. Для них проблема в тому, що ми тут зібралися, аби пограти рок-концерт. Те, що працює їхній .бучий Епіцентр їх не хвилює. Те, що працюють їхні бізнеси, їх не хвилює. Те що вони вирішують свої проблеми за наш рахунок, їх не хвилює. Те, що ми про.рали вакцинацію, їх не хвилює. Те, що система охорони здоров'я про.рана, те що рік, ніхто нічим не займався, їх не хвилює. Те, що вони за рахунок культури вирішують свої проблеми, їм пофігу, їм на.рать на це, тому що ви для них не люди, ви не їхній електорат, ви не їхні виборці. Їм на вас на.рать, цій владі на вас на.рать", - виголосив зі сцени Сергій Жадан.

За його словами, не зрозуміло, чому концерт заборонили, адже Харків не знаходиться у червоній зоні. Але через те, що він не відбувся, за усі придбані квитки глядачам мають бути повернуті гроші. Співак пообіцяв не скасовувати, а перенести концерт у Харкові на дату, коли це буде дозволено.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що головний санітарний лікар області попередила, що наступного тижня на Харківщину чекає червона зона та локдаун.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися