Харківські активісти з "Фрайкора" і Терехов можуть діяти проти Добкіна, - ЗМІ

В Харкові облили червоною фарбою кілька білбордів Михайла Добкіна, фото оприлюднив "Фрайкор"

Видання "Регіон. Ньюз" повідомляє, що харківська націоналістична організація "Фрайкор" може бути причетна до пошкодження декількох білбордів міського голови Харкова (2006-2010) Михайла Добкіна та нібито виступає в союзі з тимчасовим мером Ігорем Тереховим.

Відповідні знімки організація "Фрайкор" оприлюднила в своєму Telegram-каналі.

І це не перша подібна "атака" на рекламні носії Добкіна. Раніше у цьому ж Telegram-каналі  було оприлюднено, як вітальні білборди політика до 8 березня також облили червоною фарбою.

За інформацією "Регіон. Ньюз" з посиланням на джерело в міськраді, тимчасовий мер Харкова Ігор Терехов нібито почав війну з рекламниками, які розміщують в місті білборди з рекламою його головного конкурента на майбутніх мерських виборах Михайла Добкіна.

Директор Департаменту контролю міськради Олексій Артикуленко, за даними "Регіон. Ньюз", нібито отримав команду в терміновому порядку розпочати демонтаж реклами Добкіна під виглядом боротьби з незаконною рекламою.

Як відомо, Терехов за часів, коли нинішній глава МВС Арсен Аваков очолював Харківську ОДА, був його заступником. Як йдеться у матеріалі "Радіо Свобода", ряд журналістів і політологів відносять харківських правих радикалів до орбіти впливу нинішнього глави МВС Арсена Авакова. У "Регіон. Ньюз" зазначають, що після смерті Кернеса праві радикали стали присутніми на засіданнях Харківської міськради.

Так, "Фокус" повідомляв, що під час засідання Харківської міськради в лютому цього року в Харківській міськраді відбулася бійка між представниками "Нацкорпусу" і "Партії Шарія". За даними "Регіон. Ньюз", у багатьох депутатів виникли питання до Терехова, як до міськради потрапили націоналісти.

Як зазначається у матералі "Регіон. Ньюз", ВПО "Фрайкор" є членом громадської ради при Харківській ОДА і також позиціонує себе як "патріотична організація".

Раніше повідомлялося, що депутат звернулася до НАЗК, щоби ті перевірили кошти для розміщення зовнішньої реклами Терехова в Харкові.



путин

22 травня 2021, 07:20

ДОБКИН НАШ МЕР

Анатолий

14 квітня 2021, 16:55

Террористы по другому и не могут. 7 лет при власти. Всех не запугаете, и не убьете. Всему наступит возмездие

Андрей

30 березня 2021, 11:47

А почему на билборде не видно, как допа стоит с фашистским триколором? Не актуально или это ,,начатое,, он уже не хочет продолжать?

Александр

27 березня 2021, 08:18

Думаю,что не надо снимать облитые краской билборды -это лучшая реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися