У Харкові соцмережі вибухнули через відео, де губернатор ХОДА у розпал пандемії висаджує тую на подвір'ї

Харків'яни у соцмережах обурені та вважають, що губернатор просто знущається над мешканцями області, лікарями та акторами, які потерпають від пандемії та її наслідків

Прес-служба харківської обласної держадміністрація опублікувала фотографії та відео, на яких демонструється, як голова ХОДА Айна Тимчук висаджує на подвір'ї обладміністрації деревце - тую. У харківських соцмережах користувачі обурюються, мовляв, пандемія - не час для таких розваг.

Причина садівництва губернатора проста - Харківщина підписала меморандум про участь у проєкті "Greening of the Planet", в рамках якого в області 10 квітня висадять 71 тисячу дерев.

"Це будуть сосни звичайна і кримська, а також дуб черешчатий та дуб червоний. Озеленення планети – це найкраще, що може придумати людство, і найдешевше з економічного боку для боротьби з глобальним потеплінням", - розповів начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Скляров.

На сайті ХОДА написали, що "облдержадміністрація також дала старт екоініціативі, висадивши на своїй території два дерева, а саме - тую кулясту, яка своєю формою уособлює планету. Допомагала висаджувати дерева голова області".

У соцмережах таку ініціативу не оцінили, харків'яни вважають, що у кричущій ситуації в області, губернатор має увесь час приділяти вирішенню питань коронавірусу, зарплат працівникам театрів та іншим проблемам області, замість того, аби влаштовувати піар та фотографуватися на камеру з лопатою.

"Може, вона клад шукає, аби лікарню побудувати?"

"Вона що, знущається?! Яке деревце! Кисень в лікарні!"

"І це, власне, максимальна користь, яку вона могла принести Харкову та області"

"Совок не вижити! Висадка дерев під камерами, чекаємо заклики на суботник, п'ятирічку за три роки і т.д."

"Саджає дерево - це коли працівники за мінімалку все зробили, а їй дали лопату, аби кілька фоток для преси зробити"

"Ага, а її контори в лісах вже, мабуть, мільйон дерев зрубали"

"Це вона працівників театрів закопує, з їх зарплатами. Деревце за 16 з половиною тищ - тидищ", - пишуть у соцмережах.


Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що працівники театрів обурені заявами голови ХОДА Айни Тимчук про те, що їхня середня зарплата складає 16 з половиною тисяч. За їхніми словами, з усіма надбавками навіть максимальна заробітна плата акторів трохи більша за 8 тисяч гривень. Актори навіть написали пісню та зняли кліп під назвою "Айна, де мої 16 з половиной тищ?"



Админ

30 березня 2021, 18:42

Укропидары

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися