Нацкорпус звинуватив послідовників Ківи у замаху на вбивство свого представника у Харкові (подробиці)

У Нацкорпусі підтвердили причетність постраждалого під час стрілянини на Салтівці до свого об'єднання

У Нацкорпусі підтвердили інформацію щодо особистості постраждалого чоловіка під час стрілянини на вулиці Джерельній на Салтівці у Харкові. Відповідне повідомлення розмістив у своєму Телеграм-каналі Максим Жорін - керівник центрального штабу Нацкорпусу.

Постраждалим дійсно виявився Артем Мошенський. У Нацкорпусі його назвали представником цього руху.

"Сьогодні у Харкові підстрелили Артема, коли він виходив з дому та сідав в машину. Він - відомий у Харкові представник нашого руху", - написав Максим Жорін.

За його словами, постраждалий зараз у тяжкому стані, йому проводять операцію, лікарі боряться за його життя.

Додатково керівник Нацкорпусу повідомив, що у їхньої організації є інформація щодо причетності до замаху представників молодіжного об'єднання ОПЗЖ, яким керує Ілля Ківа.

"Вже є попередня інформація, що до нападу причетний Олег Ширяєв - один із кураторів тітушок Іллі Ківи", - заявив Жорін.


Також очевидці події повідомили, що окрім Артема Мошенського постраждав від стрілка ще один чоловік, який на той момент знаходився разом з ним, але у нього пошкодження не суттєві.

Нагадаємо, зранку 30 червня за адресою Джерельна, 9-а невідомий зробив кілька пострілів у 31-річного чоловіка та втік з місця пригоди.

"Коментарі" розповідали про те, що постраждалий отримав поранення шиї та голови, його у важкому стані забрала швидка допомога та доправила до Харківської клінічної лікарні невідкладної медичної допомоги. Однією з версій причин інциденту є політичні мотиви та діяльність, якою займався постраждалий у Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися