Нова очільниця Харківської облради змінюватиме своїх заступників тільки через суд

Призначені ще у грудні всупереч регламенту заступники голови облради залишатимуться на своїх посадах

У Харкові з початку року точиться скандал щодо призначення заступників голови обласної ради. Нова очільниця Тетяна Єгорова Луценко повідомила, що наразі не має наміру звільняти заступників. Про це повідомляє Depo.Kharkiv.

За її словами, зараз ведеться судове розслідування щодо ситуації, що склалася з призначеннями чотирьох заступників голови у грудні 2020 року.

"У нас є рішення першої інстанції, яким було скасовано президіум", - каже очільниця облради.

Тетяна Єгорова-Луценко наголосила на тому, що справу на сьогодні розглядає апеляційний суд, і лише після винесення ним рішення щодо скасування рішення суду першої інстанції, чи прийняття його чинним, можна буде приймати якісь кадрові рішення.

"Якщо суд скаже, що їх призначили з порушеннями, я винесу це питання на позачергову сесію і ми голосуватимемо за зміну заступників", - заявила голова облради.

За її словами до цього моменту рішення вона приймати не буде.

Нагадаємо, що у грудні 2020 року новообраний голова Харківської обласної ради Артур Товмасян призначив одразу чотири заступники. Регламентом облради передбачена лише одна посада заступника голови.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що після відставки Артура Товмасяна, на посаду голови Харківської обласної ради обрали Тетяну Єгорову-Луценко. Вона стала першою в історії області жінкою на чолі облради. За неї проголосували 75 депутатів. Проти проголосувало всього 9 депутатів. При цьому всього на засіданні були присутні 93 народних обранців. Єгорова-Луценко підкреслила, головна її місія на посту керівника облради — домогтися, щоб Харківська область знову опинилася в лідерах по Україні.



Александр

26 серпня 2021, 13:04

Клавдия Курносова, геноцидный прожиточный минимум 2189 грн, который в 2 раза меньше черты бедности ООН 4200 грн=$150, установила РАДА под руководством Зеленского, чтобы воровать половину у стариков и других бюджетников, а не местные власти !!!

Клавдия Курносова

26 серпня 2021, 06:04

Доброе утро!очень хочется верить,что новый Руководитель наведет порядок в Харькове и пенсионеры не будут обижены,что соц,службы будут работать ,а не выборочно,кому помогу,а кого проигнорируем,сколько пенсионеров страдают в одиночку и платят ,без субсидии полностью ком.услуги,отдавая последние гроши,зачем тогда нужна субсидия и такие соц,службы..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися