У Чугуєві депутати саботували сесію міськради - у чому справа

На засідання не з'явилися представники трьох фракцій - це половина депкорпусу

У Чугуєві 22 вересня о 10:00 мала розпочатися 10 сесія Чугуївської міськради VIII скликання. Протягом півтори години початок засідання відкладався через відсутність половини депутатів. Пізніше засідання скасували. Про це повідомили у пресслужбі Чугуївської міськради.

У пресслужбі розповіли, що з 34 депутатів не прийшли на сесію 17, тому кворум для голосування не зібрався. Серед тих депутатів, які не з'явилися, - представники партій ОПЗЖ, Партія Шарія та Сила людей.

У повідомленні йдеться про те, що на цій сесію на порядку денному стояло обговорення 200 питань, які є важливими для громади.

На сесії, зокрема, збиралися вирішити проблеми щодо фінансування ремонту згорілої два дні тому школи №2. Також мали проголосувати за можливість придбання екскаватора-навантажувача для Чугуївського водоканалу, прийняти державні та обласні трансферти вартістю близько 12 млн грн, обговорити фінансування для проведення мережі Інтернет в села району, а також виділити кошти до тих, які вже виділила область на будівництво 7 функціональних майданчиків для місцевих жителів. Окрім цього, 80 пунктів порядку денного стосуються земельних питань.

У соцмережах розповіли, що депутати не прийшли на сесію не просто так, а спеціально саботували її. Деякі депутати скаржаться, що голова міськради Галина Мінаєва ігнорує депутатський корпус та інтереси громади, які вони представляють. Таким чином депутати продемонстрували мерові своє ставлення та зірвали сесію.


Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Чугуєві згоріла школа №2. У ДСНС повідомили, що керівництво школи знало про те, що будівля може спалахнути, а висновки комісії, яка про це попереджала, ще в липні передали в суд.



Вася

23 вересня 2021, 03:26

Давно пора эту курицу спустить на землю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися