Під Харковом легковик у лоб влетів у автобус: відео від першої особи

У Харківській області сталася чергова ДТП

Під Харковом на автодорозі Мерефа-Лозова-Павлоград біля села Тимченка водій автомобіля ЗАЗ виїхав на зустрічну смугу та на швидкості влетів у автобус. Відповідне відео очевидці опублікували у соцмережах.

За даними правоохоронців, за кермом "Таврії" був 41-річний чоловік, який їхав разом із 44-річним пасажиром. Обох доставили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. В автобусі знаходилося 25 пасажирів і водій.

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру заяв та повідомлень відділу поліції №2 Чугуївського районного управління поліції ГУНП у Харківській області. Всі обставини аварії наразі з'ясовують фахівці правоохоронних органів. Фахівці зараз розв'язують питання про відкриття кримінального провадження.

ДТП у Харкові:

Також видання повідомляло про те, що у Харкові на вулиці Зубарєва п'яний чоловік на Mazda на пішохідному переході врізався в іншу машину та спробував втекти. Його змогли затримати перехожі та викликати поліцію. За словами очевидців, чоловік врізався лоб у лоб у Volkswagen, який рухався зустрічною смугою. Після цього п'яний водій Mazda злякався та почав заднім ходом їхати з місця ДТП. Він встиг проїхати кілька кварталів, перш ніж його затримав постраждалий разом із перехожими. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Нагадаємо, ввечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставляли до лікарні. За кермом автомобіля був 16-річний Микола Харківський, що вже підтвердила експертиза.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися