У Харкові люди викинули маленьких цуценят на мороз (ФОТО)

Харків'яни викинули коробку із цуценятами на мороз

У Харкові на проспекті Гагаріна невідомі люди залишили двох цуценят у коробці на морозі біля КП "Центр поводження з тваринами". Про це розповіли представники КП у себе у Facebook.

Тепер малюків оглянуть ветеринари, їх вакцинують та оброблять від паразитів. Після всіх процедур тваринам шукатимуть господарів.

"Посадити цуценят у коробку і виставити на мороз — це не порятунок, а жорстоке поводження з тваринами. Якщо ви не хочете мати проблем із небажаним потомством — стерилізуйте своїх улюбленців! Одна операція вирішує безліч проблем, однією з яких є бездомність", - написали ветеринари. 

Інші новини:

Жителів міста Харків просять не викидати свої новорічні ялинки після свят, а здавати їх до Екопарку. Там їх використовуватимуть для тварин. За словами джерела, ялинки корисні для багатьох тварин. Наприклад, для копитних і гризунів хвойні гілки, багаті на ароматні смоли, вітаміни та мікроелементи, є цінною харчовою добавкою, що своєю чергою позитивно впливає на травлення.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що напередодні одна з вулиць Харкова поповнилася новими святковими інсталяціями, які зможуть стати чудовою фотозоною. Багато хто вже встиг зробити на її тлі яскраві селфі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у зоопарку Харкова сталася важлива подія — його мешканцями стали три пінгвіни Гумбольдта. Ці пінгвіни – дуже довгоочікувані жителі. Над тим, щоб тварини прибули з Європи за програмою Європейської асоціації зоопарків та акваріумів до Харкова, у зоопарку працювали понад шість місяців. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися