На Харківщині горів ліцей: ФОТО з місця події

Було евакуйовано 200 учнів і педагогів

У селищі Козача Лопань, що у Харківському районі області, сталася пожежа у навчальному закладі. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Сьогодні, 25 січня, приблизно о 9:50 на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що у Козачелопанському ліцеї, розташованому на площі Шкільній, 1 сталося загоряння. До місця виклику виїхало 1 відділення Служби порятунку 63 Державного пожежно-рятувального поста з автоцистерною.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що пожежа сталася у роздягальні. Як виявилося, у приміщенні спалахнули речі на площі 1 кв.м. На ліквідацію займання співробітникам ДСНС знадобилося 7 хвилин.

Зазначається, що до приїзду рятувальників 200 учнів і співробітників ліцею було евакуйовано. На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Причина пожежі наразі залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" писав про те, що у Харківській області на території приватного будинку сталася пожежа. Рятувальники, які прибули на місце події, виявили в одній із кімнат охопленого вогнем будинку двох підлітків, які не могли пересуватися самостійно. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові масштабна пожежа охопила університет. На місці події працювало 45 рятувальників на 15 пожежних автомобілях. За даними рятувальників, на місці горіли дерев'яні конструкції настилу під металопрофілем покрівлі та горищного приміщення, частково перекриття п'ятого поверху. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися